Detail kurzu

TRENAŽÉR RANDENIA, interaktívny workshop vhodný ako teambuildingová, zábavná aktivita pre zamestnancov firiem

Na Slováka (Zdena Ochabová - MEDIAtor)

Popis kurzu

"Trenažér randenia" je zábavný, interaktívny workshop, na ktorom si môžu Vaši zamestnanci precvičiť vhodné formy zoznamovania a randenia. V tejto dobe dosť ľudí netuší, aká tenká je hranica medzi serióznym zoznamovaním a sexuálnym obťažovaním. Niektorí muži zo strachu, aby neboli obvinení zo sexuálneho obťažovania, radšej vzdali akékoľvek pokusy k pozvaniu ženy na rande. Na trenažéri môžu povoliť uzdu svojej fantázii, predsudkom a obavám, nikto ich z ničoho neobviní... Budem mu robiť partnerku, na ktorej si môže vyskúšať všetky svoje "baliace techniky"...    

Obsah kurzu

Workshop platí pre celé územie Slovenska. V tejto dobe sú veľmi populárne online workshopy, ale tento "druh" sa dá robiť len naživo. Nechcem navádzať ľudí na pitie alkoholu, ale niektorí ľudia si dajú frťana na guráž aj keď idú na rande. Preto by som doplnila, že workshop je vhodný vo večerných hodinách k poháru vínka. 

Objednanie kurzu: Objednávky na TRENAŽÉR RANDENIA" prijímam pre celé Slovensko, s časovou rezervou aspoň jeden mesiac. Po zaslaní všetkých informácií o teambuldingu (dátum, miesto, čas, počet ľudí) Vám pošlem cenovú ponuku šitú na mieru.

Cieľová skupina

+ 18
Poznámka k cene

Cenovú ponuku Vám zašlem po obdržaní e-mailu s Vašim záujmom o trenažér randenia

Hodnotenie




Organizátor