Detail kurzu

Popis kurzu

Aj zóna nekomfortu môže byť prospešná, a môže byť zároveň  výborným “učiteľom”. Ak sa často nachádzate v situáciách, ktoré vám nevyhovujú, zraňujú vás, spôsobujú zármutok, či vnútornú nepohodu, je to signál, ktorý si pýta vašu pozornosť. Často tento signál, ktorý voláme aj „VNÚTORNÝ HLAS“ nie je dostatočne počuť, pretože strach, obavy, nízke sebavedomie alebo nedôvera,  sú oveľa „hlučnejšie“. Preto, stačí zastaviť sa, nahliadnuť do seba a nasledovať  „vlastný kompas“.

Znie to jednoducho, však?Vydajte sa vlastnou cestou, spolu s nami.

Preto, kontaktujte nás a dohodnite si Váš individuálny online alebo osobný vzdelávací program.

Obsah kurzu

Aj zóna nekomfortu môže byť prospešná, a môže byť zároveň  výborným “učiteľom”. Ak sa často nachádzate v situáciách, ktoré vám nevyhovujú, zraňujú vás, spôsobujú zármutok, či vnútornú nepohodu, je to signál, ktorý si pýta vašu pozornosť. Často tento signál, ktorý voláme aj „VNÚTORNÝ HLAS“ nie je dostatočne počuť, pretože strach, obavy, nízke sebavedomie alebo nedôvera,  sú oveľa „hlučnejšie“. Preto, stačí zastaviť sa, nahliadnuť do seba a nasledovať  „vlastný kompas“.Znie to jednoducho, však?Vydajte sa vlastnou cestou, spolu s nami.Počas rozvojového stretnutia sa budeme venovať :
  • Ako sa priblížiť k vašim snom,... víziám, cieľom, túžbam napríklad v oblasti kariéry alebo záľub, ku ktorým ste sa ešte stále neodhodlali a nedali im „život“, pretože vás stopli:  strach, obavy, zranená sebadôvera, či iné limity a stopky vo vašom príbehu.
  • Ako zvládnuť prvé kroky... a konečne sa vydať  vlastnou cestou za tým, čomu skutočne chcete venovať vašu energiu a čas.
  • Cestám kľukatým, ...ktoré vás môžu odradiť alebo aj posilniť, ak sa rozhodnete vykročiť vpred za vašim snom, cieľom, túžbou a ako túto časť príbehu zvládnuť.
  • Inšpiráciám..., ktoré vám môžu pomôcť dostať sa presne tam, kam chcete.
 

Cieľová skupina

Pre koho bol program vytvorený?
  • Pre tých, ktorí túžia po zmene, či už v osobnej alebo pracovnej oblasti.
  • Pre tých, ktorí chcú zmenu a potrebujú pomôcť urobiť prvý krok.
  • Pre tých, ktorí aktuálne hľadajú možnosti pre osobný rozvoj alebo riešenia ako vyjsť zo "začarovaného kruhu".
  • Pre tých, ktorí sa chcú o sebe niečo nové naučiť  alebo dozvedieť.

Poznámka k cene

Cena je konečná - spoločnosť nie je platcom DPH. Cena pokrýva prípravu programu, realizáciu programu, pomôcky pre účastníkov, občerstvenie počas programu, ostatná réžia)

Hodnotenie




Organizátor