Detail kurzu

Popis kurzu

Aromaterapia je formou herbálnej medicíny. Malé molekuly esenciálnych olejov prenikajú priamo do mozgových štruktúr a môžu modifikovať našu náladu a naše emócie. Okrem zacielenia na nervový systém majú esenciálne oleje mimoriadne dôležité antiinfekčné vlastnosti, ktoré chránia naše telo pred inváziou vírusov a baktérií. A omnoho viac ...
  • ZAČIATOK ŠTÚDIA - aktivácia kurzu do 24 hod. od úhrady kurzového poplatku 
  • KONIEC ŠTÚDIA - individuálne štúdium s maximálnym ukončením do 6 mesiacov od aktivácie kurzu
  • INFORMÁCIE O ŠTÚDIU - www.kurzy-liecenia.sk

Obsah kurzu

Princípy kurzu aromaterapie

I. Jednoznačnosť terapeutických vlastností esenciálnych olejov

Esenciálne oleje majú svoje terapeutické vlastnosti, ktoré vychádzajú z chemickej kompozície zložiek esenciálneho oleja a na druhej strane je tam empirický prístup, ktorý zohľadňuje historické využívanie esenciálnych olejov a ich účinnosť. V kurze aromaterapie získate prospech z oboch princípov.

II. Bioatívne zložky esenciálnych olejov

Obvykle sa stáva, že nováčikovia v aromaterapii, ktorí sú nadšení z vytvárania receptúr nemajú chuť sa zaoberať chemickou kompozíciou olejov. Ale akonáhle zistíte, že esenciálne oleje môžu poskytnúť rýchlu a bezpečnú formu terapie pre množstvo kondícií, začnete sa viac zaujímať o to, ako a prečo sú esenciálne oleje efektívne. A práve vtedy sa do popredia dostáva ich chemický základ. Avšak nie je tu potrebné, ani nutné študovať celú organickú chémiu. Poznanie základnej chemickej kompozície esenciálnych olejov vám otvára cestu na jednoduchý a elegantný systém výberu a selekcie správnych olejov pre vysokú efektivitu terapie.

III. Bez základov anatómie a fyziológie je praktizovanie aromaterapie ako čítanie knihy bez porozumenia textu

Základy anatómie a fyziológie sú nutnosťou, pretože vy budete ovplyvňovať, liečiť a vyživiť vaše telo a myseľ. Najskôr musíte vedieť, ako fungujú vaše orgány a akým spôsobom vám hlásia oslabenie svojej činnosti v podobe symptómov. Následne je už jednoduché vyskladať si zmes esenciálnych olejov pre maximálny benefit, z ktorého budete profitovať na všetkých úrovniach, t.j. od fyzického cez mentálne po emocionálne zdravie.

Certifikát Po úspešnom ukončení štúdia získava absolvent certifikát Poznámka k cene

V cene je zahrnutý komplexný kurzový materiál, brožúra esenciálnych olejov, vedenie lektora, bezplatné konzultácie, certifikát

Hodnotenie




Organizátor