Detail kurzu

Tipy a triky pri projekcii cash-flow modelu počas koronakrízy

KPMG Slovensko spol. s r.o.

Popis kurzu

Školenie je určené pre ekonómov, finančných riaditeľov, kontrolórov a účtovníkov, ktorí chcú zefektívniť a skvalitniť svoje cash-flow projekcie a excelovské modely so zohľadnením všetkých dôsledkov COVID-19.

Obsah kurzu


        Význam cash-flow pre hospodárenie spoločnosti a jej riadenie

        Typy a triky pri príprave akéhokoľvek kalkulačného modelu v Exceli

        Historický cash-flow

        Špecifiká pri modelovaní projekcie cash-flow

        Dôsledky COVID-19 na cash-flow model

        Otázky a odpovede

 

Školenie bude prebiehať online cez MS Teams. Ak nemáte nainštalovaný program MS Teams, na videohovor sa pripojíte cez svoj prehliadač.

Rezervujte si miesto čo najskôr, počet účastníkov je obmedzený. Iba zaregistrovaní účastníci dostanú link na pripojenie sa na webinár. Ak je už stav účastníkov plný, napíšte, prosím Sylvii Klobučníkovej (sklobucnikova@kpmg.sk), ktorá vám poskytne informácie o dodatočnom termíne.

Dôležité informácie:

Školenie bude prebiehať online cez MS Teams. Ak nemáte nainštalovaný program MS Teams, na videohovor sa pripojíte cez svoj prehliadač. Počas webinára sa môžete pýtať otázky pomocou chat-u alebo mikrofónu.

Rezervujte si miesto čo najskôr do 17.5.2020, počet účastníkov je obmedzený. Zaregistrovaní učastníci dostanú link na pripojenie deň pred konaním webinára.

Ak je už stav účastníkov plný, napíšte, prosím Sylvii Klobučníkovej (sklobucnikova@kpmg.sk), ktorá vám poskytne informácie o dodatočnom termíne.

Svojou účasťou na webinári dávate súhlas s tým, že sa školenie bude nahrávať a môže byť publikované na našej stránke pre ostatných, ktorých táto téma zaujíma.

Cieľová skupina

Školenie je určené pre ekonómov, finančných riaditeľov, kontrolórov a účtovníkov, ktorí chcú zefektívniť a skvalitniť svoje cash-flow projekcie a excelovské modely so zohľadnením všetkých dôsledkov COVID-19.
Poznámka k cene

školenie je zadarmo

Kontaktná osoba

Sylvia Klobučníková
+421 2/599 841 11
sklobucnikova@kpmg.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať