Detail kurzu

Kurz permanentný make up obočia MICROSHADING

Margret Academy s.r.o.

Popis kurzu

Microshading je prevratná technika, ktorou vás naučíme vytvárať dojem jemného púdrového obočia, ktoré je od koreňa nosa svetlejšie a postupne sa zintenzívňuje smerom k spánkovej časti. Vzniká absolútna prirodzenosť vytieňovaného obočia s jemnými líniami.

Technika sa vykonáva ručným/manuálnym perom. Toto pero má na konci jednorazovú čepieľku zloženú z viacerých drobných ihličiek.

Tovar si môžete zakúpiť na našej web stránke: www.permanentmakeup.sk

TERMÍNY KURZOV:  sa menia každým dňom, pre upresnenie aktuálnych termínov Vás budeme kontaktovať na základe Vašej prihlášky na kurz a radi vám nájdeme pre vás vhodný voľný termín pre ROK 2023

Obsah kurzu

Ponúkame dôkladne vypracovanú metodiku kurzu permanentného make upu, plne vybavené školiace priestory. Získate informácie o stavbe a fyziológií kože z hľadiska permanentného make upu, nebezpečie porušenia celistvosti kože, bezpečnostné a hygienické zásady pri aplikácii permanentného make upu, technologické postupy a techniky vpravovania mikropigmentov do pokožky, spoznanie tetovacích pigmentov, tvárová a farebná typológia, indikácie a kontraindikácie pri permanentnom make upe, hygiena pracoviska, osobná hygiena a mnoho ďalších. Kurzisti najprv trénujú na umelých figurínach a následne na vlastných modeloch, je možné model z našej strany zabezpečiť. Nie je nutné si priniesť svoj prístroj na permanentný make up.

Profesionálne prístroje si budete môcť u nás zakúpiť, ako sa s nimi aj dôkladne zoznámiť, taktiež si u nás môžte zakúpiť všetok tovar (mikropigmenty, anestetika, ihly, čepieľky, dezinfekčné prípravky, atď.)

Kurzy sú vždy s malým počtom účastníkov, aby sa každému absolventovi dalo venovať individuálnym prístupom.

Cieľová skupina

Kurzy sú vhodné pre úplných začiatočníkov aj pre pokročilých.

Po úspešnom ukončení kurzu získate Osvedčenie (možnosť originálu Osvedčenia vo viacerých jazykoch)

Certifikát Získate Certifikát o úspešnom ukončení kurzu, možnosť vystavenia originálu Osvedčenia v AJ, NJ, FRJ Poznámka k cene

Cena je za viac ako jednu techniku.

Hodnotenie




Organizátor