Detail kurzu

SCRUM Master (Developer) Certified

INBOX SK s r.o.

Popis kurzu

Cieľom kurzu naučiť účastníkov princípy agilného riadenia projektov, procesy a roly v projektoch Scrum a prakticky si vyskúšať riadenie projektov metodikou Scrum.

V cene školenia je aj medzinárodná certifikačná skúška.

Obsah kurzu

„Scrum je Framework a používateľom dáva predbežné návody, ako by sa mali projekty riadiť. Nestanovuje žiadne šablóny na dokumentáciu ani iné preddefinované schémy. Scrum je najrozšírenejší zo všetkých Agilných metód riadenia, ktoré získavajú v dnešnom často sa meniacom prostredí náskok pred „klasickými metódami“. Na školení sa dozviete aké sú projektové roly, fázy a aktivity, aké nástroje používa metodika Scrum a ako sa aplikujú pri riadení.. Samotné školenie sa realizuje ako projekt Scrum, takže účastníci získajú aj skúsenosti z praktického priebehu projektu.“ Trvanie školenia je 2 dni. Školenie je rovnaké pre úrovne Scrum Master Certified aj Scrum Developer Certified a účastníci sa rozhodnú na konci, akú skúšku chcú zrealizovať. Škúška sa realizuje elektronicku mimo kurzu formou Proktorovaného testu. Cena za skúšku nie je súčasťou školenia. Pri väčšom počte účastníkov je možné dohodnúť individuálne ceny.

Cieľová skupina

Najčastejšou skupinou využívajúcou Scrum sú vývojové tímy v oblasti IT, ale aj z iných oblastí komerčných aj súkromných projektov. Takisto požívatelia produktov vytvorených v Scrum projektoch tvoria dôležitú cieľovú skupinu, nakoľko aktívne spolupracujú s vývojovými tímami pri tvorbe.

Certifikát Scrum Master Certified

Kontaktná osoba

Jana Gablasová
+421 905 488 733
skolenie@prince-2.sk

Hodnotenie




Organizátor