Detail kurzu

ISTQB Certifikovaný tester základná úroveň (CTFL)

AAS Slovakia s.r.o.

Popis kurzu

Toto školenie pokrýva základy testovania softvéru, okamžite aplikovateľné vo všetkých odvetviach. Školenie poskytuje testerom, testovacím manažérom základné myšlienky, potrebné procesy, nástroje a zručnosti pre kariéru profesionála v testovaní softvéru. Tento intenzívny kurz zlepšuje porozumenie testovania softvéru a zahŕňa teóriu, príklady a praktické cvičenia.
Účastníci budú prevedení štrukturovane základnými - štandardnými pojmami testovania, procesom testovania, testovacími metódami čiernej skrinky, testovaním bielej skrinky, testovaním založeným na skúsenostiach, monitorovaním testov a metrík a príslušnými štandardmi.
Využívame viac štýlov výučby na lepšie zapamätanie (ukážky, cvičenia zábavnou formou, prednáškové segmenty) a uchovanie v pamäti. Toto školenie poskytuje nad rámec učebných osnov ISTQB praktické vedomosti, ktoré môžete okamžite uplatniť. Okrem základov testovania softvéru sa tiež dozviete o vzťahu testovania k vývoju, výhodách a rizikách automatizácie testov, správy konfigurácií a nepretržitej integrácie, pričom sa zohľadňujú moderné priemyselné trendy.
Počas školenia obdržíte školiaci materiál v slovenskom jazyku. Jednoduché testy na overenie nadobudnutých vedomostí sú súčasťou jednotlivých kapitol. Po absolvovaní školenia budete pripravený na certifikačnú skúšku ISTQB Základný stupeň.
Zabezpečíme certifikačnú skúšku podľa záujmu, po skončení školenia

Obsah kurzu

  • Základy testovania
  • Testovanie počas celého životného cyklu softvéru
  • Statické techniky
  • Dynamické testovacie techniky
  • Manažment testovania
  • Podporné nástroje testovania

Cieľová skupina

Školenie je určené každému, kto participuje priamo alebo nepriamo na testovaní softvéru, resp. na vývojovom a implementačnom životnom cykle vývoja softvéru. Predovšetkým sa jedná o testerov – manuálnych testerov, automatizovaných testerov, performance testerov, akceptačných testerov, test analytikov, test manažérov, IT konzultantov.
Rovnako užitočné je školenie aj pre projektových manažérov, prípadne ľudí z vývoja, nakoľko počas implementácie softvéru títo úzko spolupracujú a profesionálne porozumenie posúva softvérové inžinierstvo dopredu. Školenie je užitočné pre všetkých, čo chcú získať základné vedomosti o testovaní, posunúť sa v testovaní kariérne dopredu a chcú byť pripravení na ISTQB certifikačnú skúšku.
Certifikát Certifikát o účasti, v prípade prihlášky na certifikáciu a zložení skúšky - ISTQB Certifikát CTFL Poznámka k cene

3-dňový intenzívny kurz online formou vrátane cvičných testov, priebežných testov a ich vyhodnotení

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať