Detail kurzu

Komunikáčno-rokovacie techniky a zvládanie záťaže

PhDr. Peter Ďurný, CONSULTING

Popis kurzu

Aktivita je pripravená pre prípravu ľudí na vyššie riadiace a manažérske pozície formou zvyšovania kvalifikácie v oblastiach Komunikácie, rokovacie zručností ako i zvládania záťaže (stresu). Rozsah je 7 dní a (56 hodín) pričom 6 dní je prezenčnou formou a jeden dištančnou. Konečná cena za kurz je 1.332,5 eur bez DPH čo predstavuje cca 190.35 euro na deň bez DPH.

Obsah kurzu

Keďže sa jedná o nadväzujúce a úzko prepojené témy, prvá časť aktivity sa venuje oblasti komunikácie. Teda verbálnej, neverbálnej ako aj komunikácii činom. Účastníci sa napr. učia spoznať vlastný komunikačný štýl, ako i vedieť rozpoznať rôzne formy / štýl komunikácie druhej strany. Učia sa pritom využívať čo najefektívnejšie komunikačné techniky, a to či už sa jedná o komunikáciu a klientom, pracovnú komunikáciu alebo komunikáciu v rámci rodiny. Po získaní potrebných komunikačných zručností sa aktivita zameriava na pokročilé techniky jednania a prácu s obchodným partnerom (či už v rámci štátnej správy alebo súkromného sektora). A to od prípravy na stretnutie, cez spoznanie komunikačného partnera, vedenie rokovania až po úspešné dotiahnutie rokovania. Z toho dôvodu sa účastníci v rámci aktivity môžu tešiť nielen na „štandardné rokovacie zručnosti“, ale aj na špecifiká ako je poznanie partnera – príprava stratégie na základe jeho charakteristiky alebo jednanie s partnerom v rámci krajín EU.

Takto postavená aktivita má benefit priamej nadväznosti medzi oblasťou komunikácie a rokovacích zručností. Následne sa venujeme problematike zvládania záťaže / stresu. V rámci tejto časti aktivity okrem štandardných výukových techník využívame aj špeciálne, našou firmou vytvorený program mystresship.com. Ten aktivitu vhodne dopĺňa a vďaka bohatému obsahu vytvára ideálny priestor na jeden deň samoštúdia v rámci tejto aktivity. V rámci dňa samoštúdia účastníci podľa zadania lektora pracujú na rozvoji techník zvládania stresu / záťaže (dýchacie cvičenia, relaxácie, pohybové cvičenia atď.). Tie sú v programe pripravené formou videí a zvukových nahrávok. Následne po dni samoštúdia prichádzajú účastníci na posledný 7. deň aktivity, kedy s lektorom rozoberajú naučené poznatky z oblasti zvládania stresu a pracujú s lektorom na individuálnej diagnostike vlastného stresového profilu. Takto za pomoci špeciálnych diagnostických prístrojov (napr. biofeedback) je možné dosiahnuť individuálny rozvoj každého účastníka v tejto oblasti.

Pripravený obsah ako i forma aktivity sú postavené vysoko prakticky a opierajú sa o bohaté, 30-ročné skúsenosti lektorov (v rámci 7 dní budú pracovať s minimálne 3 lektormi) v oblasti komunikácie, stresu ale i práce s klientami významného formátu. Cieľom aktivity je priniesť praktické zručnosti využiteľné pri práci najmä v oblasti prípravy na stretnutia, komunikačných zručností, tvorby vzťahov so zákazníkmi, vyjednávania ako aj zvládania záťaže, čo veríme, že dopomôže k lepším službám a generovaniu ďalšieho obchodu.

V rámci aktivity budú mať účastníci možnosť načerpané vedomosti si aj prakticky vyskúšať formou modelových situácii. Tie budú pripravené tak, aby zodpovedali situáciám, do ktorých sa účastníci v rámci výkonu svojej pracovnej činnosti dostávajú.

Certifikát Absolvovaním tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť PhDr. Peter Ďurný, CONSULTING ihneď po ukončení na mieste konania tréningu. Poznámka k cene

Cena je stanovená za 7 dňovú vzdelávaciu aktivitu ktorá pozostáva zo 6 dní osobnou formou v PB a jedného dňa individuálnej práce v programe mystresship.com . V cene sú zahrnuté materiály v tlačenej ako i online podobe, malé občerstvenie, certifikát, účasť

Hodnotenie




Organizátor