Detail kurzu

ONLINE Kurz Akvarelová maľba (3h), aj individuálne

ZIV s.r.o. - Združenie pre Integrálne Vzdelávanie

Popis kurzu

Kurz  môžte absolvovať buď naživo a všetok materiál máte v cene kurzu, alebo ONLINE,  stačí ak máte papier, akvarelové farbičky a štetec. Naučíme vás ako na to, tipy a triky pre maľbu akvarelu.  Cena kurzu 90 eur. Individuálne lekcie - cena za 1h je 30 eur, online alebo v Galérii (min. 2h)

Intenzívny trojhodinový kurz vedený akad.maliarmi zameraný na akvarelovú maľbu. Úvod o výtvarnom umení, maliari, história, súčasnosť, techniky akvarelovej maľby. V tejto stresujúcej dobe jedinečný zážitok relaxácie a príjemného vzdelávania, jedinečný spôsob ako objaviť svoj talent a kreativitu. Pre začiatočníkov aj pokročilých.

Obsah kurzu

Výber z obsahu: Základné aj pokročilé techniky a spôsoby akvarelovej maľby,  aj maľby perom,tušom a bambusom, tipy a triky pre maľbu akvarelu, maľovanie krajiny, kvetov, zátišia, portrétu, kolorovanej kresby, lavírovanie tušovej kresby a mnohé iné, technika a téma závisí od stupňa dosiahnutých znalostí klienta, kurz je vhodný aj pre úplných začiatočníkov.

Z obsahu: História a maliari akvarelov, základné aj špeciálne techniky a spôsoby maľby vodou riediteľnými farbami - klasický akvarel, akryl, tuš, lavírovaná a kolorovaná tušová kresba, techniky na rozvoj farebného videnia a kreativity, základy kresby a výtvarnej tvorby a kompozícia, využitie náhody.

Kurz je určený širokej verejnosti, nevyžadujú sa žiadne predchádzajúce skúsenosti a znalosti. Vaše vlastné fotografie a námety, ktoré sa vám páčia, sú vítané. Všetkým záujemcom ponúka ateliér množstvo vhodných námetov.

Kurz vedú akad.maliari s individuálnym prístupom. Všetok použitý materiál a malé občerstvenie je v cene kurzu. V letných mesiacoch sa kurz môže konať aj v plenéri - v prírode, od septembra do apríla v ateliéri - v galérii ZIV.

Na kurze sa naučíte:  ako maľovať technikou akvarelu, vybrať si vhodný námet, kompozíciu,  používať vhodnú techniku a  materiál pre určité námety.   

Cieľová skupina

pre každého
Poznámka k cene

výtvarný materiál v cene kurzu

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 905 255 585
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor