Persea, s.r.o., MAYAKO, s.r.o.

Sme personálna a poradenská agentúra aktívna od roku 2004. Zakladáme si na nadštandardnej orientácii na pracovnom trhu, bohatých skúsenostiach a znalostiach problematiky najmä v segmentoch bankovníctva, finančníctva, obchodu, farmaceutického priemyslu. Postupne sa udomácňujeme aj v prostredí IT spoločností.

Zameriavame sa na individuálnu a cielenú kvalitu našich služieb a preto sme agentúrou rodinného typu. Naši zamestnanci sú osobne zaangažovaní na výsledkoch, procesoch, pracovných postupoch a tvorivej pracovnej atmosfére v spoločnosti.

Našou konkurenčnou výhodou je schopnosť rýchlej reakcie na potreby biznisu a jeho zmeny. Dokážeme situačne aktualizovať a primerane modifikovať personalistické techniky a metódy podľa potrieb našich klientov. Neustále sa vzdelávame a učíme, orientujeme sa na získavanie nových poznatkov a tieto sprostredkovávame ďalej našim zákazníkom.

Dlhodobá spolupráca s našimi klientmi je potvrdením správne zvolenej cesty. Smelo môžeme povedať, že niektorí naši klienti si každodenný pracovný boj nevedia predstaviť bez nás a naopak, my zase bez nich.

V súčasnosti sme na 1.mieste v rebríčku kvality personálnych agentúr. Zvíťazili sme v kategórii Malé personálne agentúry a získali sme ocenenie RecruitRank Awards, ktoré udeľuje portál Profesia na základe priameho hodnotenia uchádzačov o prácu. Zároveň sme ako jediná agentúra dostali za rok 2013 ocenenia dve. To druhé má naša zamestnankyňa Lucia Ostrolucká, ktorá sa umiestnila na treťom mieste v kategórii Recruiteri – personalisti a konzultanti.

Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín