Chytrak.sk

Vzdelávací portál Chytrak.sk ponúka široké spektrum vzdelávacieho materiálu prístupného verejnosti prostredníctvom Internetu. Portál je zameraný na zvyšovanie počítačovej gramotnosti obyvateľstva, oblasť informačných a komunikačných technológií, softvéru, a zároveň poskytuje mediálnu výchovu širokej verejnosti.

Význam a dôležitosť vzdelávania Súčasnú ekonomiku ovplyvňuje najmä neustály technologický pokrok a rýchlo meniaci sa globálny trh. Od spoločnosti, ktorá sa chce presadiť v konkurenčnom prostredí, sa automaticky očakáva, že bude pružne a efektívne reagovať na všetky zmeny. Práve kvalifikovaní ľudia sú zárukou úspechu na domácom, ale i zahraničnom trhu. Vzdelávanie sa tak pre ambiciózneho človeka stáva samozrejmosťou a ľudí bez ambícií odsúva na trhu práce na vedľajšiu koľaj.

• Je v záujme každého jednotlivca zvyšovať svoju kvalifikáciu, aby rozšíril svoj vedomostný prehľad a získal adekvátny spoločenský status. Práve prostredníctvom vzdelávania je možné získať lepšiu pozíciu na pracovnom trhu.

Firmy a podnikatelia prostredníctvom vzdelávacieho portálu Chytrak.sk môžu jednoduchým a efektívnym spôsobom podporovať a vzdelávať svojich zamestnancov, zvýšiť efektivitu, organizačné a technické zlepšenia, poskytnúť zamestnancom benefity, zabezpečiť ich spokojnosť a znížiť fluktuáciu.

Široké spektrum informácií V systéme Chytrak.sk je možné nájsť široké spektrum študijných materiálov z oblasti informačných technológií, počítačov a softvéru – kurzy, tutoriály, tréning, návody, manuály, e-learning spracovaný online do podoby video a zvukových nahrávok.

Učte sa a sledujte len to, čo skutočne potrebujete V systéme Chytrak.sk vy sami môžete určiť čo, kedy a kde budete sledovať. Tie časti kurzu, ktoré pre vás nie sú relevantné ani zaujímavé, máte možnosť kedykoľvek preskočiť a svoj záujem orientovať len na získavanie potrebných informácií.

Bez obmedzenia slobody času a miesta Online vzdelávanie prostredníctvom Internetu. K informáciám a kurzom máte prístup 24 hodín denne z ktoréhokoľvek miesta na svete. Stačí počítač a pripojenie na Internet. Videokurzy (e-learning) sú technicky nenáročné, jednoducho ovládateľné a dostupné pre každého.

Opakovanie je matkou múdrosti Pre užívateľa je veľkou výhodou možnosť kedykoľvek sa vrátiť k jednotlivýcm častiam videokurzu a opätovne si ich prezrieť. Už nemusíte písať poznámky, kopírovať študijné materiály a skladovať množstvo papierov. Všetko nájdete na www.Chytrak.sk

Informácie prostredníctvom obrazu, zvuku a textu Či už máte vizuálnu alebo fotografickú pamäť, každý nájde v systéme Chytrak.sk to, čo mu vyhovuje najviac. Informácie tak získavate kombinovaným a efektívnym spôsobom.

Zaregistrujte sa na internetovej stránke www.Chytrak.sk a získajte prístup k bohatému zdroju informácií a študijného materiálu. Vzdelávajte sa online, učte sa prostredníctvom videokurzov, tutoriálov, tréningu, školenia, e-learningu, návodov, manuálov…

Neustále rozvíjame svoje vedomosti a rozširujme vlastné schopnosti!

Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín