JOBLINES s.r.o.

JOBLINES 20.6. 2012 oslávi svoje 5. Narodeniny. V tomto období 5. Rokov sme sa stabilizovali hlavne v dodávaní seminárov a konzultácií. Naši klienti vnímajú našu existenciu a aj podporu. Pre niektorých sme baštou istoty a pomoci.

To čo môžem o JOBLINES povedať je nasledovné: „Naša budúcnosť sa práve začína.“ Dôkazom toho sú aj projekty, ktoré vám chceme predstaviť. Ak vás niektorí z nich zaujme natoľko, že by ste sa k nám radi pripojili alebo nám s ním pomohli, dvere na spoluprácu sú u nás vždy otvorené.

Na začiatku sme začali s dvoma aktivitami: Sprostredkovávanie práce a Dodávka seminárov.

Na sprostredkovávaní práce sme sa naučili veľmi veľa vecí, no hlavne nám to prinieslo skúsenosť, že medzi ľuďmi, ktorí prácu nemajú, je na trhu práce veľmi veľa nekvalifikovanej pracovnej sily a nájsť dobrého zamestnanca sa stáva viac a viac komplikovaným. Preto sme sa rozhodli, že začneme robiť vzdelávanie na témy, „Aj hľadanie práce je práca“ a „Ako si udržať a získať pracovné miesto.
Momentálne ponúkame sprostredkovanie kontaktov na kandidátov (uchádzačov o prácu) pre zamestnávateľov bezplatne, ak potrebujete zamestnancov určite nám dajte vedieť. Pre túto aktivitu, hľadáme obchodných zástupcov z celého Slovenska.

Dodávanie seminárov je rutinná, úspešná činnosť firmy JOBLINES. Treba tu však vyzdvihnúť dva fakty. Jeden je ten, že pracujeme na projekte s Pierom Padernim, tí čo ho nepoznajú by mali o ňom vedieť, že je to skutočný veterán konzultant, ktorý už vyše 30 rokov úspešne konzultuje rôzne spoločnosti v Taliansku a je celosvetovo popredným prednášateľom aplikácií Administratívneho know-how L. Rona Hubbarda. Druhý fakt spočíva v tom, že vám už takmer 5 rokov dodávame semináre presne ušité na mieru. Dodávame ich podľa zistenia toho, čo vám robí ťažkosti v podnikaní alebo na pracovisku. Dodávka seminárov v priestoroch JOBLINES alebo u vás vo firme nám priniesla stabilitu. Vaše časté dotazy ako aplikovať to, čo ste počuli na seminároch nás zároveň prinútili k tomu, aby sme sa začali venovať konzultáciám na úrovni majiteľov firiem, či najvyššieho manažmentu. Z toho vznikla na konci roku 2011, úplné nová aktivita. Spojili sme sa momentálne s veľmi úspešným človekom v oblasti marketingu a majiteľom izraelskej firmy Success Group, Eladom Hadarom. Získali sme franchise na používanie jeho know-how pre Slovensko s názvom Success Slovakia. Elad Hadar nie je na Slovensku neznámy, januári 2012 dodal v Bratislave workshopy pre 530 ľudí.

SUCCESS Slovakia je dnes jednou z divízií JOBLINES. Cieľom tejto aktivity je ukázať, prelomové a zároveň jednoduché riešenie medzi Offline a Online marketingom a celkovú koncepciu na zavedenie Administratívnej technológie do firmy. Klienti získajú informácie o tom, ako vzniká takzvaný Marketingový lievik, ktorý umožňuje firme oslovovať správne skupiny verejnosti a tak veľmi výrazne zefektívniť reklamu, ktorá firme prináša želaných zákazníkov. Na konzultáciách som mohol vidieť, ako majitelia firiem pookriali, už len pri úvodného dotazníku, ktorý má 33 strán a 168 otázok. V jednom prípade si výkonná riaditeľka firmy, pri prechádzaní ním, popísala viac ako 4 strany poznámok. Mohla jednoznačne vidieť, ako sa im jednotlivé firemné aktivity križujú, čo následne spôsobovalo spomaľovanie produkcie. Konzultácie sa touto modernou metódou použitia Admin technológie, internetu, klasickej formy reklamy a stratégie predaja dostavajú na elitnú priečku aktivít firmy JOBLINES. Tréning konzultanta sa odhaduje cca na 3 mesiace, určite sa nám tu otvára veľký priestor.

Pomenovanie Diaľková škola predaja, je vzdelávanie pre predajcov a obchodníkov. Teraz 28. januára začal jej 1. ročník. Následne by sme toto vzdelávanie veľmi radi akreditovali na Ministerstve školstva. Štúdium je dodávané seminárnym spôsobom. Vyžaduje si iba jednu sobotu v mesiaci. Teraz je to vždy posledná sobota. Študent dostane materiály a kontrolné listy, aby v priebehu nasledujúceho mesiaca mohol previesť všetky praktické cvičenia, ktoré dostane k tomu, aby preberané učivo „dostal do krvi“. Táto forma štúdia sa potom stane dostupnou aj vo virtuálnej podobe, kde okrem iného plánujeme zahrnúť, aj kurzy na používanie počítačov.

Marian Tóth – Konateľ

Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín