Helen Doron Zvolen

Prirodzene po anglicky od malička

Helen Doron je škola angličtiny, ktorý vyučuje hravou, zážitkovou a prirodzenou formou výlučne v angličtine deti od 3 mesiacov do 18 rokov. Hodiny vedú certifikované učiteľky Helen Doron v skupinách do 8 detí. Kurzy nadväzujú na seba, aby dieťa mohlo napredovať postupne bez vracania sa k základom. Vyučujeme licenčnou a osvedčenou metódou materinskej reči Helen Doron Early English, ktorú pred vyše 25 rokmi založila známa britská lingvistka a pedagogička Helen Doron. Učí sa ňou vyše 100 tisíc detí vo viac ako 30-tich krajinách sveta v prirodzenom a šťastnom prostredí. Na Slovensku pôsobíme v 31 mestách.

Kvalitné učebné materiály boli vyvinuté tímom špecialistov z oblasti lingvistiky, pedagogiky a psychológie. Pracovné zošity sú obľúbené, pretože obsahujú nálepky, omaľovánky a skladačky.

Sme súčasťou celosvetovej vzdelávacej skupiny Helen Doron Educational Group. Poslednou novinkou je Helen Doron Teen English – kurzy angličtiny pre tínedžerov od 12 do 18 rokov. Organizujeme aj letné anglické poldenné, celodenné aj prímestké tábory a narodeninové oslavy.

Najlepšou motiváciou pre dieťa je radosť, príjemné zážitky a úspechy z vyučovacích hodín. Kurzy Helen Doron toto poskytujú. Prinášajú viditeľné výsledky a radosť z učenia. Môžete sa o tom presvečiť na bezplatných ukážkových hodninách v príjemnom prostredí. Navštívte našu stránku www.kangiclub.com a zabavte sa s anglickými on-line hrami.

www.helendoron.sk

Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín