Detail kurzu

Popis kurzu

Absolvent sa naučí základy ekonomiky a organizácie reštauračného stravovania, zariadení a vybavenia prevádzkarní, predaja v reštauračných zariadení, základy stolovania a obsluhy. Bude poznať hospodárske výpočty, získa najnovšie poznatky o výžive, stolovaní a osvojí si praktické zručnosti obsluhy v reštauračných zariadeniach.

Obsah kurzu

Stručný učebný plán:

  • ekonomika a organizácia reštauračného stravovania
  • zariadenie a vybavenie prevádzkarní
  • hospodárske výpočty
  • predaj v reštauračných zariadeniach
  • základy stolovania a obsluhy

Metódy výučby: v teoretických témach výklad a precvičovanie. Praktické prebiehajú priamo v jedálni alebo v kuchyni. Využíva sa ukážka a samostatná práca. Dôraz sa kladie predovšetkým na získanie praktických návykov a zručností.

Upozornenie: pred nástupom na praktické vyučovanie je bezpodmienečne nutné odovzdať vyučujúcemu zdravotný preukaz. Ten Vám vystaví Váš obvodný lekár na základe prehliadky.

Ukončenie kurzu: záverečná skúška pozostávajúca z písomnej i praktickej časti. Samostatné prestieranie a obsluha pod dohľadom skúšobnej komisie.

Časový rozsah kurzu: 500 vyuč. hod., prezenčná výučba v poobedných hodinách od cca. 14:30 hod. do 18:30 hod. v pracovné dni, cca. 4× až 5× do týždňa.

Informujte sa bližšie o kurzoch na telefónnom čísle: 0948/ 259 629, 0948/321 982 alebo e-mailom: kurzy.tt@vajak.sk, web: www.vajak.sk.

Cieľová skupina

Všetci záujemcovia o rekvalifikačný kurz čašník.

Nepremeškajte jedinečnú šancu získať vzdelanie, zručnosti a osvedčenie čašníčky – čašníka.

Certifikát OSVEDČENIE S CELOŠTÁTNOU PLATNOSŤOU Poznámka k cene

V účastníckom poplatku sú zahrnuté náklady na spotrebu materiálu.

Hodnotenie




Organizátor