Detail kurzu

Lektorské zručnosti

Person s.r.o.

Popis kurzu

Naučiť budúcich školiteľov, ako sa pripravovať na vzdelávacie podujatia pre dospelých, sprístupniť moderné vzdelávacie metódy v lektorskej práci, vedieť stanoviť cieľ vzdelávacieho podujatia a vybrať k tomu aj vhodné metódy a postupy školenia, využívať modernú techniku vo vzdelávaní.

Obsah kurzu

Základy moderného prístupu vo vzdelávaní dospelých, komunikácia s publikom, príprava a osobnosť lektora, formy a metódy práce lektora, podpora osobnostných predpokladov lektora, rétorika v prejave lektora, neverbálne správanie sa lektora. Používanie moderných pomôcok a techniky v práci lektora, príprava učebne a zásady výberu pomôcok a metód práce. Participatívne metódy, práca so skupinou. Príprava testov, overovanie zručností. Analýza publika a voľba metód podľa zloženia skupiny. Tréning vo verejnom vystúpení a možnosť získania kvalifikovanej spätnej väzby na svoje vystúpenie a rozvojové impulzy. ( práca s kamerou)

Tréma a stres v práci lektora. Podnety pre rozvoj pre každého účastníka. Možnosť follow up po 2 mesiacoch .

Cieľová skupina

Školiteľom, lektorom, budúcim pracovníkom vzdelávacích oddelení, ľuďom, ktorí verejne vystupujú a prezentujú výsledky svojej práce.

Certifikát Osvedčenie spoločnosti PERSON s.r.o. Poznámka k cene

V cene nie je započítané ubytovanie ani stravovanie účastníkov

Kontaktná osoba

PhDR. Eva Sklenárová
+421 55/677 15 56
person@person.sk

Hodnotenie




Organizátor