Detail kurzu

Learn2Code: Tvorba webových aplikácií

Check IT s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom kurzu je naučiť účastníkov samostatne tvoriť webové aplikácie prostredníctvom najnovších technológií. Kurz je koncipovaný od základov až po naprogramovanie vlastného projektu.

Kurz naučí účastníkov využiť najmodernejšie technológie v praxi a otvorí im možnosti a priestor pre inovovanie vlastného podnikania alebo služieb zamestnávateľa.

Program Learn2code je vedený profesionálnymi inštruktormi a mentormi z oblasti informačných technológií, ktorí sú k dispozícii pri riešení nápadov a v prípade otázok účastníkov.

Obsah kurzu

Learn2Code je 3-mesačný vzdelávací program, v ktorom sa naučíte tvoriť webové aplikácie prostredníctvom najmodernejších technológií.

Kurz pozostáva z 3 modulov:

  1. Modul – Vás uvedie do sveta internetu, dozviete sa ako funguje prehliadač, protokoly, základy o hostingu a serveri. Potom budete pokračovať technológiou HTML a CSS, ktoré sú základom každej internetovej stránky. Naučíte sa ako rozkódovať design z Photoshopu a oživiť stránku s Javascriptom. Využijete aj jQuery, kde vytvorite vlastný plugin. Modul končí vlastnou webstránkou. Pri jej realizácii sú vysvetlené základné pravidlá optimalizácie stránky pre vyhľadávače (SEO), ako písať texty (Copywriting), ako uploadnuť stránku na server a veľa iného.
  2. Modul – je plánovaný na 6 týždňov, ktorý je zameraný na programovanie v jazyku Ruby, ktorý sa vďaka svojej jednoduchosti a produktivite stáva stále viac populárny. Koncept je postavený od základov, kde sa najprv oboznámite so syntaxou jazyka a tvorbou jednoduchých aplikácií sa ho učíte využívať v praxi. Väčšinu modulu budete pracovať s frameworkom Ruby on Rails, ktorý radikálne urýchli vývoj tvojho projektu.
  3. Modul – je záverečný 1-mesačný workshop, v ktorom budete pracovať na samostatnom projekte. Na začiatku sa rozdelíte do tímov a zhodnete sa na koncepte aplikácie. Počas mesiaca máte k dispozícii inštruktorov a mentorov, ktorí vám budú radiť ako spraviť veci lepšie a pomôžu vám pri riešení problémov. Nielen, že budete mať možnosť použiť všetko, čo ste sa naučili, ale naučíš sa pracovať v tíme a taktiež základy projektového manažmentu. Najlepšie startupy vyhrajú super ceny od našich partnerov.

Cieľová skupina

Informačné technológie vstupujú do všetkých oblastí života, a preto ich môže využiť viacero skupín vo svoj prospech.

  1. Študenti – kvalifikácia na vysoko prodkutívnu oblasť, realizácia vlastných nápadov
  2. Produktoví Manažéri – inovácia ich produktu, zlepšenie jeho predaja
  3. Podnikatelia – inovácie v poskytovaní služieb vďaka technológiám a internetu, oslovenie globálneho trhu

Kontaktná osoba

Radovan Debnár
+421 948 828 228
info@learn2code.sk

Hodnotenie




Organizátor