Detail kurzu

Tréning rozvoja osobnostného potenciálu asistentky

Person s.r.o.

Popis kurzu

Zvládnúť modernú prácu asistentky,zvyšovať si svoju odbornú spôsobilosť, získať efektívnu úroveň komunikačnej zručnosti v práci asistentky, zlepšenie imidžu, zvýšenie pracovnej výkonnosti a zlepšiť písomné komunikačné zručnosti podľa noriem STN.

Obsah kurzu

Profesionalita asistentky,pos­tavenie sekretariátu na pracovisku, tímová práca asistentky, efektívne pracovné trendy v práci, vybavenosť sekretariátu a jeho usporiadanie, pracovný a spoločenský protokol v práci asistentky ( občerstvenie, privítanie, tituly, vizitky a pod), komunikácia: osobná a po telefóne, písomný prejav, riešenie stresových a konfliktných situácii, sebaovládanie, podpora sebavedomia, time manažment asistentky, tréma pri verejnom prezentovaní sa, imidž asistentky, slovný a písomný prejav asistentky. Písomný prejav podľa našich a zahraničných noriem. Telefonovanie. Príprava porady, posudzovanie medziľudskej komunikácie a typov ľudí. Ako si organizovať prácu na sekretariáte, riešenie naliehavých úloh, využitie neverbálnej komunikácie. Moderný sekretariát, práca v strese. Antistresový program. Poradenstvo vizážistky k pravovnému výzoru, odevu a úprave.

Cieľová skupina

Asistentky riaditeľov a vedúcich pracovníkov,se­kretárky, osoby v kontakte s inými napr.návštevníkmi firmy a personalisti.

Certifikát Certifikát spoločnosti Person Poznámka k cene

pre členov AIVD 5 % zľava, cene je započítané: študijné materiály, malé občerstvenie, nie je ubytovanie a stravné

Kontaktná osoba

PhDr. Eva Sklenárová
+421 55/677 15 56
sklenarova@person.sk

Hodnotenie




Organizátor