Detail kurzu

Hygienické minimum - Košice

Global Education Centre, Košice

Popis kurzu

Školenie a skúška na výkon odbornej spôsobilosti epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve.

Kurz má možnosť aj online výučby

Obsah kurzu

Zamestnanci – potravinári, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracujú pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu. (pre zamestnancov, ktorí nemajú príslušné vzdelanie v zmysle prílohy č. 6 k vyhláške Ministerstva zdravotníctva SR č. 585/2008 Z. z.)

Cieľová skupina

Každý kto ma záujem pracovať v potravinárstve a prácu s potravinami a potrebuje spĺňať požiadavky RUVZ

Poznámka k cene

+ 50 € kolok, pri skupinovom kurze výrazné zľavy - 36 € osoba

Hodnotenie




Organizátor