Detail kurzu
Hygienické minimum - Košice
Global Education Centre, Košice
Popis kurzu
Školenie a skúška na výkon odbornej spôsobilosti epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve.
Kurz má možnosť aj online výučby
Obsah kurzu
Zamestnanci – potravinári, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracujú pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu. (pre zamestnancov, ktorí nemajú príslušné vzdelanie v zmysle prílohy č. 6 k vyhláške Ministerstva zdravotníctva SR č. 585/2008 Z. z.)
Cieľová skupina
Každý kto ma záujem pracovať v potravinárstve a prácu s potravinami a potrebuje spĺňať požiadavky RUVZ
                            
                                                            Poznámka k cene
                                
                    
                                            
                                            
                    + 50 € kolok, pri skupinovom kurze výrazné zľavy
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality
 
                                     
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    