Detail kurzu

Popis kurzu

Naučíte sa pracovať s najrozšírenejším účtovným programom na Slovensku, od spoločnosti Kros.
Kurz Vás pripraví na samostatné vedenie účtovníctva.
Priebeh kurzu je zabezpečený profesionálnym lektorom z praxe.

Naše kurzy prebiehajú prakticky na PC – mzdové účtovníctvo v programe OLYMP, podvojné účtovníctvo v programe OMEGA, jednoduché účtovníctvo v programe ALFA alebo iné podľa individuálnej požiadavky.

Obsah kurzu

Ponúkame:

1. Kurzy jednoduchého účtovníctva

Pre malých podnikateľov v trvaní 4 týždne (2 x týždenne po 4 hodiny) Vieme, že ste zaneprázdnení, a preto svoje účtovné povinnosti prenechávate iným. Máte tak skutočne prehľad o svojich peniazoch? Vieme, že v týždni pracujete, preto kurzy organizujeme v skorých ranných hodinách, neskoro popoludní a cez víkendy. Skupinové kurzy jednoduchého účtovníctva ( praktický kurz na PC )

  • vďaka prechodu z papierového ručného účtovníctva na účtovníctvo v PC sa nám podarilo skrátiť rozsah kurzu zo 64hod na 32hod! Vzhľadom na túto úsporu sme výrazne znížili i cenu za kurz. Ak hľadáte najkvalitnejší kurz za rozumnú cenu, ste na správnom mieste.

Začiatok nových kurzov

  • podľa záujmu, minimálne 3 osoby pri skupinovom kurze, trvanie 8 stretnutí po 4hod

Komu je kurz určený Kurzy sú určené aj pre úplných začiatočníkov, ktorí po jeho absolvovaní úplne zvládnu problematiku účtovania v jednoduchom účtovníctve.

Spôsob vyučovania

Kurz účtovníctva sa vyučuje na PC v programe Alfa od firmy Kros Žilina resp. inom.

Organizácia vyučovania 4 vyučovacie hodiny v jednom dni (t.j. 180 min) 1× týždenne Začiatok podľa dohody účastníkov Celková dĺžka trvania 8 týždňov

Platenie Kurz sa platí minimálne 7dní pred začatím kurzu. Počet účastníkov je obmedzený počtom počítačov, preto je rezervácia platná až po zaplatení poplatku za kurz.

Certifikát Kurz ukončíte získaním certifikátu IJaV

Študijné materiály sú zahrnuté v cene kurzu.

Individuálne kurzy jednoduchého účtovníctva ( kurz na PC pre 1 – 2 osoby )

Organizácia vyučovania

Individuálne kurzy jednoduchého účtovníctva sú plne prispôsobené Vašim požiadavkám (časový rozvrh, obsah, lektor, forma atď.) Veľkou výhodou je individuálny prístup vo vyučovaní a napredovanie podľa Vašich schopností, čím je zaručená maximálna efektivita vyučovacieho procesu. Kurz sa časovo prispôsobuje aktuálnemu rozvrhu skupinových kurzov – obsadenosti učební. Minimálne trvanie jedného stretnutia 90 min. t.j. 2 vyučovacie hodiny

Platenie Platí sa na dohodnutý počet vyučovacích hodín dopredu.

Študijné materiály

Je možné zakúpiť priamo v inštitúte

Pokračovanie štúdia Podľa požiadaviek klienta.

2. Kurzy podvojného účtovníctva od „A po Z“

Absolvujte s nami kurz podvojného účtovníctva, čo Vám pomôže nájsť v zamestnaní lepšie uplatnenie. Podvojné účtovníctvo nie je strašiakom – príďte k nám a presvedčte sa! Na konci kurzu s nami urobíte riadnu účtovnú závierku. Školenia podvojného účtovníctva

Skupinové kurzy podvojného účtovníctva 1
(praktický kurz PÚ na PC pre začiatočníkov do 5 osôb)
Skupinový kurz Pokročilé cvičenia podvojného účtovníctva 2
(pokročilé cvičenia PU na PC pre mierne pokročilých)
Individuálny kurz Podvojné účtovníctvo
(kurz PÚ na PC )
Kurz ovládania programu Omega od firmy Kros

Skupinové kurzy podvojného účtovníctva 1 ( praktický kurz na PC pre začiatočníkov do 5 osôb)

Vďaka prechodu z papierového ručného účtovníctva na účtovníctvo v PC sa nám podarilo skrátiť rozsah kurzu z 88hod na 40hod! Vzhľadom na túto úsporu sme výrazne znížili cenu za kurz. Ak hľadáte najkvalitnejší kurz za rozumnú cenu, ste na správnom mieste.

Začiatok nových kurzov

  • podľa záujmu, minimálne 3 osoby pri skupinovom kurze

Komu je kurz určený Kurzy sú určené aj pre úplných začiatočníkov, ktorí po jeho absolvovaní zvládnu bežnú problematiku účtovania v podvojnom účtovníctve

Spôsob vyučovania kurz účtovníctva sa vyučuje na PC v programe Omega od firmy Kros Žilina alebo v programe Pohoda.

Organizácia vyučovania 4 vyučovacie hodiny v jednom dni (t.j. 180 min) 1× týždenne Začiatok podľa dohody účastníkov Celková dĺžka trvania 10 týždňov

Certifikát Kurz ukončíte získaním certifikátu IJaV.

Študijné materiály Študijné materiály sú zahrnuté v cene kurzu

Pokračovanie štúdia Na tento kurz nadväzuje kurz podvojného účtovníctva 2 pre mierne pokročilých.

Platenie Kurz sa platí minimálne 7dní pred začatím kurzu. Počet účastníkov je obmedzený počtom počítačov, preto je rezervácia platná až po zaplatení poplatku za kurz.

Cieľ kurzu

Kurz Vás pripraví na samostatné vedenie účtovníctva. Bez problémov zvládnete orientáciu v ekonomike, legislatíve a daňovej problematike. Vaše štúdium bude celé prebiehať výlučne na počítači, čím získate potrebné praktické skúsenosti a zručnosti. Problémom pre Vás nebudú daňové priznania k DPH, priznania k dani z príjmov právnických osôb, rôzne formuláre a tlačivá. Skupinový kurz Pokročilé cvičenia podvojného účtovníctva 2 ( pokročilé cvičenia na PC pre pokročilých )

Komu je kurz určený Kurz je predovšetkým určený pre absolventov úrovne 1. Vhodný je i pre mierne pokročilých, ktorí po jeho absolvovaní úplne zvládnu bežnú problematiku účtovania v podvojnom účtovníctve.

Začiatok nových kurzov

  • podľa záujmu, minimálne 3 osoby pri skupinovom kurze

Cieľ kurzu Vyriešiť čo najväčšie množstvo špecifických prípadov účtovania, s ktorými sa môžete stretnúť v praxi. Napr. Platba za opravu motorového vozidla, faktúra vystavená v EÚ platcom i neplatcom DPH a podobne.

Spôsob vyučovania kurz účtovníctva sa vyučuje na PC v programe Omega od firmy Kros Žilina alebo v programe Pohoda.

Organizácia vyučovania 4 vyučovacie hodiny v jednom dni (t.j. 180 min) 1× týždenne Začiatok podľa dohody účastníkov.

Certifikát Kurz ukončíte získaním certifikátu IJaV.

Študijné materiály Poplatky za študijné materiály vrátane prehľadných skrípt sú už zahrnuté v cene kurzu.

Platenie Kurz sa platí na 12 hod dopredu, pričom Vaše miesto je rezervované až po zaplatení poplatku za kurz.

Individuálny kurz Podvojné účtovníctvo ( kurz PÚ na PC )

Organizácia vyučovania Individuálne kurzy podvojného účtovníctva sú plne prispôsobené Vašim požiadavkám (časový rozvrh, obsah, lektor, forma atď.) Veľkou výhodou je individuálny prístup vo vyučovaní a napredovanie podľa Vašich schopností, čím je zaručená maximálna efektivita vyučovacieho procesu. Kurz sa časovo prispôsobuje Vašim potrebám a obsadenosti učební.

Študijné materiály Je možné zakúpiť priamo v inštitúte

Pokračovanie štúdia Podľa požiadaviek klienta.

Platenie Platí sa na dohodnutý počet vyučovacích hodín dopredu.

3. Mzdové účtovníctvo

Odporúčame nezamestnaným, mamičkám na MD i študentom, ktorí práve hľadajú uplatnenie na pracovnom trhu. Kurzy mzdového účtovníctva prakticky na PC Miniskupinové kurzy mzdového účtovníctva a personalistiky ( praktický kurz na PC )

Komu je kurz určený Kurzy sú určené aj pre úplných začiatočníkov, ktorí po jeho absolvovaní zvládnu bežnú problematiku personalistiky a mzdového účtovníctva

Začiatok nových kurzov

  • podľa záujmu, minimálne 3 osoby pri skupinovom kurze

Spôsob vyučovania Kurz sa vyučuje na PC v programe Olymp od firmy Kros Žilina resp. inom

Organizácia vyučovania

1. Sobotný kurz – 5 × 5 hod

  • Začiatok o 9:00, koniec o 13:00

2. V pracovných dňoch

  • 5 vyučovacích hodín v jednom dni (t.j. 225 min)
  • 1× týždenne
  • Začiatok podľa dohody účastníkov

Certifikát

Kurz ukončíte získaním osvedčenia o absolvovaní kurzu.

Študijné materiály Potrebné materiály sú v cene kurzu.

Platenie Kurz sa platí na 25 hod dopredu, pričom Vaše miesto je rezervované až po zaplatení poplatku za kurz. Individuálne kurzy mzdového účtovníctva a personalistiky ( kurz pre 1 – 2 osoby)

Organizácia vyučovania Individuálne kurzy mzdového účtovníctva a personalistiky sú plne prispôsobené Vašim požiadavkám (časový rozvrh, obsah, lektor, forma atď.) Veľkou výhodou je individuálny prístup vo vyučovaní a napredovanie podľa Vašich schopností, čím je zaručená maximálna efektivita vyučovacieho procesu. Kurz sa časovo prispôsobuje aktuálnemu rozvrhu skupinových kurzov – obsadenosti učební.

Študijné materiály Je možné zakúpiť priamo v inštitúte

Pokračovanie štúdia Podľa požiadaviek klienta.

Platenie Platí sa na dohodnutý počet vyučovacích hodín dopredu.

  • prihlášky osobne alebo využite možnosť vyplnenia predbežnej prihlášky cez internet
  • telefonické informácie denne NONSTOP na tel. č. 0949 484 833, 0948 106 664

Cieľová skupina

1. Kurzy jednoduchého účtovníctva Komu je kurz určený: Kurzy sú určené aj pre úplných začiatočníkov, ktorí po jeho absolvovaní úplne zvládnu problematiku účtovania v jednoduchom účtovníctve. 2. Kurzy podvojného účtovníctva od „A po Z“ Komu je kurz určený: Kurzy sú určené aj pre úplných začiatočníkov, ktorí po jeho absolvovaní zvládnu bežnú problematiku účtovania v podvojnom účtovníctve Skupinový kurz Pokročilé cvičenia podvojného účtovníctva 2 Komu je kurz určený Kurz je predovšetkým určený pre absolventov úrovne 1. Vhodný je i pre mierne pokročilých, ktorí po jeho absolvovaní úplne zvládnu bežnú problematiku účtovania v podvojnom účtovníctve. 3. Mzdové účtovníctvo Komu je kurz určený Kurzy sú určené aj pre úplných začiatočníkov, ktorí po jeho absolvovaní zvládnu bežnú problematiku personalistiky a mzdového účtovníctva

Poznámka k cene

Cena sa odvíja od typu kurzu - jednoduché, podvojné, mzdové účtovníctvo a počtu účastníkov kurzu. Cena je orientačne kalkulovaná pri individuálnej výuke - 1 študent / 1 lektor. Skupinové kurzy majú nižšie ceny.

Kontaktná osoba

Msc. Hana Bačkorová
+421 33/381 25 97
piestany@ijav.sk

Hodnotenie




Organizátor