Detail kurzu

Professional MBA Automotive Industry

Inštitút celoživotného vzdelávania, STU

Popis kurzu

Postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine, ktoré je realizované ako štúdium popri zamestnaní (externé) počas 4 semestrov (dvoch rokov, vrátane vypracovania a obhájenia diplomovej práce). Ide o riadne vysokoškolské štúdium akreditované na TU Wien, na Slovensku oficiálne uznávané. Absolvent získa titul Master of Business Administration (MBA) Automotive Industry. Priama výučba sa realizuje v 4 dňových blokoch približne raz za mesiac a to v Bratislave a vo Viedni. Cieľom Professional MBA Automotive Industry je, aby súčasní a budúci manažéri v automobilovom priemysle alebo v jeho dodávateľskom priemysle získali nové poznatky a zlepšili svoje zručnosti. Získajú hlboké vedomosti o riadení v automobilovej brandži, ktoré im umožnia identifikovať výzvy v krátkodobom aj dlhodobom horizonte, vytvárať komplexné a dynamické projekty, samostatne riadiť projekty s využitím nástrojov projektového manažmentu, robiť správne rozhodnutia v zložitých a náročných situáciách a sústavne držať krok s národným a medzinárodným vývojom.

Obsah kurzu

Semester 1 a 2 (1 rok): A. Accounting & Controlling, B. Management Science, C. Organizational Behaviour & Human Resource Management, D. Marketing & Competition Strategy, E. Corporate Finance, F. European & International Business Law, G. Managerial Economics, H. Communication Skills & Social Competence

Semester 3 a 4 (2 rok): I Process & Quality Management in Automotive Industry, J Automotive Production & Logistics, K Master Thesis,

Súčasťou výučby sú aj výjazdy a exkurzie do automobilových firiem na Slovensku a v Rakúsku. Okrem výučby majú študenti možnosť stretnúť sa na „biznis večeroch“ s lídrami automobilového priemyslu.

Cieľová skupina

Podmienkou účasti je aspoň 2 ročná prax, vzdelanie aspoň 3 stupňa (aspoň bakalárske) a aktívna znalosť angličtiny na úrovni umožňujúcej aktívne zapojenie sa do štúdia. Medzi účastníkmi sú:

  • súčasní a budúci kapitáni automobilového priemyslu,
  • členovia manažmentov,
  • obchodníci,
  • samostatní konzultanti,
  • zakladatelia a majitelia firiem,
  • tí, ktorí chcú začať alebo zrýchliť svoju kariéru v autobrandži.
Certifikát Master of Business Administration (MBA) Automotive Industry - akreditácia FIBAA Poznámka k cene

možnosť získať rôzne štipendiá

Kontaktná osoba

Miroslav Babinský
+421 917 669 548
automotive@stuba.sk

Hodnotenie




Organizátor