Detail kurzu

Denný letný tábor v Žiline so zahraničnými lektormi

Jazyková škola VIVEUS

Popis kurzu

Denné letné tábory v Žiline Ponúkajú deťom iný zážitok z angličtiny. Nie bezduché bifľovanie slovíčok, nie nezrozumiteľná gramatika, ale konečne musia angličtinu prakticky použiť, keď sa chcú porozprávať so zaujímavým človekom. Podľa našich skúseností z minulosti práve toto mnohé deti naštartuje a začne ich angličtina naozaj baviť. Konečne sa začnú deti s angličtinou­ baviť.

Obsah kurzu

  • celodenný kontakt s angličtinou

Lektor, ktorý nehovorí po slovensky, je pre deti v denných letných táboroch veľkou výzvou a zábavou zároveň. Po anglicky sa hovorí cez prestávku, pri športe aj na obede. Nemusíte sa báť, deti to bez problémov zvládnu.

  • praktická a zábavná angličtina

Hry, šport, divadlo, hudba, interaktívne hry v tom všetkom vieme skryť angličtinu. Deti tak často ani nevedia, ako sa učia nové frázy. Musia si ich aj zapamätať, lebo zajtra by sa im ťažko v hre pokračovalo.

  • osem detí, jeden lektor

Zábava pramení z toho, že lektor sa má čas deťom venovať. Deti sa potom často bavia na banálnych situáciách v cudzom jazyku. Naše denné letné tábory nie sú masové. Sú určené pre pár detí v každom termíne.

  • obsahová línia tábora prispôsobená pre veku detí

Deti vo veku 5 až 9 rokov v dennom letnom tábore BASIC cestujú po rozprávkovom svete. Viveusko ako hlavný hrdina ich sprevádza čarovným lesom, kde každý zázračný strom skrýva vo svojej korune inú rozprávku. Deti stretnú Červenú čiapočku, hladného vlka, milú Snehulienku s jej lesnými kamarátmi, kocúra Toma s myšiakom Jerrym a mnoho ďalších. V každej rozprávkovej korune zažijú jedno dobrodružstvo. Jeho dej pohltí deti tak, že si ani neuvedomia, ako sa naučili nové slová ba i celé frázy, keď chcú dychtivo pomôcť svojmu rozprávkovému hrdinovi. Rozprávkový hrdina však rozumie len po anglicky.

Deti vo veku 10 až 15 rokov v dennom letnom tábore MORE rozoberajú zaujímavosti zo sveta okolo nás. Pripravujú sa na cestu, chystajú si potrebné doklady a plán ich dobrodružnej výpravy. Prechádzajú krajinami sveta, kde vždy náhodne stretnú zaujímavého kamaráta. Zažijú s ním vtipný príbeh a musia veľa krát vyriešiť zamotané situácie, ktoré sa im prihodia. Súťaživosť vlastná deťom a chuť vyriešiť problém ich zaujme natoľko, že začnú hovoriť v angličtine skôr, ako si to vôbec uvedomia.

  • moderná metodika výučby

Hlavná tematická myšlienka navodená pri rannom stretnutí vedie líniu celého dňa. Interaktívna technika podporuje líniu dňa a pomáha vytvoriť prostredie cestovania, rozprávky alebo noviniek zo sveta okolo nás. Technika je u nás pre deti, aby sa s ňou ony hrali a inšpirovala ich.

Učebňu si deti na základe témy rozdelia na miesta, podľa odohrávajúceho deja. Pohyb v učebni je daný práve prebiehajúcim dejom. Deti sa nachádzajú vždy v tej časti, v ktorej sa daný dej odohráva. Nie je vymedzené pole lektor- žiak. Interaktívna tabuľa umožňuje deťom priamo vstupovať do obrázkov a deja, čím sa im miesto pri tabuli stáva prirodzené. Téma dňa je spracovaná tak, že časť deja sa odohráva i vonku, v blízkych parkoch v okolí Jazykovej školy VIVEUS.

Cieľová skupina

Deti 5 až 9 ročné alebo mládež 10 až 15 rokov

Poznámka k cene

zahŕňa:vyučovanie Po. - Pia. 8:00-15:30 (spolu 70 hodín), učebný materiál, obed, občerstvenie a pitný režim

Kontaktná osoba

Ing. Zlatica Kmeťová
+421 41/500 54 84
zilina@viveus.sk

Hodnotenie




Organizátor