Detail kurzu

Kvalitné prázdninové tábory s angličtinou Helen Doron po celom Slovensku

Helen Doron Bratislava - Ružinov

Popis kurzu

„Spíkujeme“ aj cez leto

Každé leto pripravujeme obľúbené prázdninové tábory plné hier a vzdelávacích aktivít, aby si deti mohli udržiavať angličtinu aj počas dlhých letných prázdnin. Deti zažijú kopec zábavy so svojimi kamarátmi, precvičia si jazyk, „pocestujú okolo sveta“, zašportujú si, zahrajú divadlo, naučia sa tradičné anglické piesne. V intenzívnych letných táboroch Helen Doron si zdokonalia komunikáciu v bežnom živote a upevnenia si potrebné gramatické formy.

Ponúkame rôznorodé typy prázdninových táborov, každý si príde na svoje – tematicky zamerané tábory alebo tábory na upevnenie a rozšírenie si učiva z celoročných kurzov (Get ahead & catch up/revision course). Jednotlivé jazykové centrá Helen Doron na Slovensku sa v ponuke líšia, letný tábor si môžete zakúpiť v ktoromkoľvek centre.

Vyučujeme vyše 25-ročnou, celosvetovo overenou metódou materinského jazyka Helen Doron Early English. Ide o prirodzenú, komplexnú, efektívnu a navyše veľmi zábavnú formu učenia priamo v angličtine, podľa veku dieťaťa.

Obsah kurzu

Prázdninové tábory Helen Doron:

  • sú určené pre študentov Helen Doron Early English, ale aj nových záujemcov od 2 do 14 rokov, niektoré centrá ponúkajú tábory aj pre tínedžerov do 18 rokov
  • sú poldenné alebo celodenné doplnené o voľno časové aktivity
  • vyučujeme od počtu 1 až 6 hodín angličtiny denne cez výtvarné, športové, tanečné, hudobné, divadelné aktivity, ktoré sú prispôsobené veku (výlučne v angličtine)
  • trvajú obyčajne 1–2 týždne a organizujeme ich priamo v centrách alebo v prírode
  • učíme v skupinách od 8 do 16 detí
  • vo voľnom čase si deti užijú rôzne aktivity podľa ponuky centier: bicykle, korčule, plávanie, turistiku, gymnastiku, loptové a pohybové hry, olympiádu, karate, koníky, ZOO, návštevu múzeí, a iné činnosti
  • vedú ich certifikované učiteľky spolu so skúsenými asistentmi a veselými rozprávkovými či komixovými kamarátmi
  • poskytujeme výukové materiály s CD-čkami a používame pestré učebné pomôcky
  • zabezpečujeme pitný režim, chutné občerstvenie, v prípade celodenného tábora aj plnohodnotnú stravu a úrazové poistenie

Výber z tematicky zameraných táborov

Leto s kóliou Polly (Polly the Collie) pre deti od 4 do 6 rokov Tento tábor je plný zábavy, hier, súťaží, výtvarných a pohybových aktivít, prispôsobený veku a temperamentu menších detí. Pomáha rozvíjať ich komunikačné danosti a budovať zdravé sebavedomie v kolektíve. Deti sa naučia približne 360 anglických slovíčok z rôznych tematických oblastí, ktoré sú im blízke ako sú rodina, ľudské telo, zvieratká, príroda a iné, a 14 originálnych rytmických pesničiek spolu s chytľavými tanečnými choreografiami. Celým kurzom ich sprevádza dobrá kamarátka – hravá a šikovná kólia „Collie the Pollie“, ktorú si deti jednoducho zamilujú.

Cesta okolo sveta (I am the World) – pre deti od 4 do 10 rokov Tábor ponúka aktivity, počas ktorých sa Vaše dieťa nielen naučí jazyk a veľa anglických tradičných piesní, ale sa zároveň dozvie mnoho zaujímavostí z rôznych kútov sveta. Každé dieťa dostane pas a absolvuje imaginárnu cestu okolo sveta. V krajine, v ktorej sa zastaví, dostane pečiatku, zoznámi sa s jej kultúrou a tradíciami. Deti spoznávajú typické geografické, prírodné a historické úkazy a pamiatky, ako keby boli priamo v danej oblasti. Sprevádza ich aj kamarátka kengura Kangi a ďalší kamaráti z cudzích krajín. Deti si osvoja novú slovnú zásobu v počte asi 380 slov.

„Malí divadelníci“ (English through Drama) pre deti od 6 do 12 rokov Tábor je zameraný na bežnú komunikáciu a je postavený na 4 tradičných rozprávkach: „Goldilocks and Dreadlocks“ (O troch medveďoch), „Snow White“ (Snehulienka a 7 trpaslíkov), „Cinderella“ (Popoluška) a „Little Red Riding Hood“ (Červená čiapočka). Deti si krok po kroku vytvoria divadelné kulisy, naučia sa texty a pesničky formou hier a tvorivých aktivít, aby nakoniec netradičným spôsobom zdramatizovali jednu vybranú rozprávku. Vytvoria vtipnú divadelnú hru (ktorá vychádza z tradičnej Britskej pantomímy, pripomínajúcu skôr slovenské živé a bláznivé ochotnícke divadlo ako typickú pantomímu), počas ktorej sa veľa naučia a zažijú mnoho zábavy. Pre rodičov pripravia slávnostné vystúpenie na konci tábora. Touto nenútenou formou si osvoja asi 700 slovíčok a naučia sa niekoľko veselých pesničiek.

Cieľová skupina

Deti a mládež od 2 do 18 rokov (študenti Helen Doron centier, aj noví záujemcovia).

Škola angličtiny Helen Doron má pobočky vo vyše 30-tich mestách SR.

Prehľad prázdninových anglických táborov podľa centier: http://www.helendoron.sk/…eti-2012.php

Poznámka k cene

Cena je za 5-dňový tábor a je orientačná. Cenník Vám poskytne vybrané centrum Helen Doron vo Vašom okolí na požiadanie.

Kontaktná osoba

Mgr. Katarína Klemanová
+421 917 590 697
slovakia@helendoron.sk

Hodnotenie




Organizátor