Detail kurzu

Mentálne chudnutie

Power Coaching s. r. o.

Popis kurzu

Motivácia = Pevná vôľa = Chudnutie

Vedeli ste, že chudnutie sa začína v hlave ? Nuž, áno. Je to tak. Chudnutie závisí práve od vášho rozhodnutia, začať robiť niečo inak. Ste na to pripravení ?

Obsah kurzu

Dnes už vieme, že pohyb a strava nie sú všetko. Spraviť rozhodnutie začať a udržať zdravý životný štýl, správne nastaviť myseľ a trvácne prijať seba samého, sa niekedy môže zdať náročné, priam nemožné. Stalo sa vám, že ste nespočetne veľa krát začali s procesom chudnutia, no stále ste zlyhali ? Mnohé štatistiky dokázali, že najčastejším dôvodom býva práve nedostatok motivácie. Našťastie motivácia predstavuje niečo, na čom môžeme popracovať. Ale prečo tak ľahko strácame motiváciu na ceste k chudnutiu ?

Príďte na náš workshop „Mentálne chudnutie“ a my vám to prezradíme. Úspech vašej cesty je jednoducho založený na schopnosti zostať motivovaným počas celej doby. Taktiež sa dozviete, ako rozpoznať, čo je potrebné zmeniť a zároveň mať pevnú vôľu túto zmenu udržať. Dôležité je, že pre každého môže byť motiváciou niečo iné, čo vám pomôžeme počas workshopu objaviť. V konečnom dôsledku zistíte, že ostať motivovaným, držať sa svojho úsilia a dosiahnuť vašu vysnívanú váhu je omnoho jednoduchšie, ako si myslíte.

OBSAH KURZU:

Ako správne nastaviť myseľ a nájsť motiváciu Spôsob ako dosiahnuť a udržať zmenu životného štýlu Tipy ako zostať motivovaní počas celého procesu chudnutia Najčastejšie chyby pri ktorých sa zlyháva a ako im predísť Trvácne prijatie seba samého Voľba je na tebe !

Tešíme sa na Vás ! Prihláste sa cez web, na info@powercoaching.sk alebo volajte na 0948 168 011.

Partner podujatia je StartitUP a Meeto Foto zdroj: www.pexels.com

Hodnotenie




Organizátor