Detail kurzu

Plstená bábika - suché plstenie

OZ Tvorivá dielňa

Popis kurzu

Suché plstenie – výroba bábiky na zavesenie. 

Pod odborným vedením lektorky si vytvoríte zaujímavé výrobky plstením z merino vlny. A to buď morkým alebo suchým plstením. Čaká Vás tvorivá práca s jemnou merino vlnou a pomôckami na plstenie. Zoznámite s a s materiálom ( vlna s dlhým vlasom, mykaná) a pomôckami na plstene.

Obsah kurzu

WORKSHOP A:

Workshopu sa môžete zúčastniť ako divák/diváčka – budete sa len pozerať na tvorbu a máte možnosť sa pýtať lektorky počas celého procesu na spôsob práce a tvorenia podľa konkrétnej dielne. Lektorka zodpovie na Vaše otázky, poskytne rady a praktické tipy.

Cena workshopu touto formou: 15 EUR/osoba/kurz.

 

WORKSHOP B:

Workshopu sa môžete zúčastniť ako tvorca. Podľa zvoleného workshopu Vám zašleme materiál na tvorenie a po jeho doručení sa dohodneme na termíne spoločného tvorenia. Budeme spoločne tvoriť výrobok podľa Vášho výberu od začiatku až po finalizáciu, dozdobovanie, lepenie.

Cena workshopu touto formou: 25 EUR/osoba/kurz. Cena je vrátane základného poskytnutého (Základný balíček materiálu obsahuje: molitan, plstiace ihly, vlnu a doplnky podľa výrobku: brošnové mostíky, gombíky, koráliky.)  Pri individuálnej požiadavke  - cena materiálu podľa náročnosti zadania.

Cieľová skupina

Záujemcovia o výrobu bábik plstením.

Hodnotenie




Organizátor