Detail kurzu

Ako si vybrať nového kolegu - správni ľudia na správne miesta

FBE Bratislava s.r.o.

Popis kurzu

Ako pretvoriť bežný výberový proces na zážitok pre uchádzača? Ako viesť výberový rozhovor efektívne a dozvedieť sa čo najviac o uchádzačovi? Ako atraktívne prezentovať zamestnávateľa v konkurenčnom prostredí trhu práce? Mám viac kandidátov, ako sa rozhodnúť? Ako pomôcť nováčikovi v prvých týždňoch?

Obsah kurzu

Rôzne metódy výberu

Aké metódy výberu máme k dispozícii? Výhody jednotlivých metód a kedy ktorú použiť. Komunikácia je základ dobrého rozhovoru

Význam komunikácie pri výberovom rozhovore. Verbálna, neverbálna komunikácia, dôležitosť aktívneho počúvania. Čím zaujať kandidáta vo výberovom rozhovore?

Ako viesť rozhovor tak, aby bol odlišný do tých, čo už uchádzač v minulosti absolvoval? Prečo by si kandidát mal vybrať našu firmu a nie konkurenčnú? Príprava na výberový rozhovor

Ako sa pripraviť na rozhovor? Čo sú kompetencie pre danú pozíciu a ako ich využiť? Kompetencie ako základ dobrých otázok vo výberovom rozhovore. Ako sa rozhodnúť medzi viacerými kandidátmi?

Najlepší kandidát alebo najvhodnejší kandidát? Kritériá pri rozhodovaní. Nástup nového zamestnanca a adaptácia

Nástup zamestnanca ako začiatok spolupráce. Ako podporiť adaptáciu nového kolegu?

Cieľová skupina

Na trhu práce je dnes viac ponúk ako kvalitných uchádzačov. Ako zaujať potenciálnych kandidátov, ukázať im vašu spoločnosť v atraktívnom svetle a pritom si na trhu vybrať toho najhodnejšieho kandidáta?

Aké sú metódy výberu a kedy ktorú použiť? Aké otázky pomáhajú dozvedieť sa o kandidátoch čo najviac? Čo sa spýtať namiesto „ Aké sú Vaše silné a slabé stránky?“ Chcete získať TIPY a TRIKY, ktoré fungujú pri efektívnom výbere?

Kurz je určený personalistom a vedúcim zamestnancov, ktorí si vyberajú kolegov do tímu. Lektorka kurzu má dlhoročné skúsenosti s výbermi zamestnancov rôznymi metódami a rada sa s nimi s Vami podelí.

Certifikát Certifikát o absolvovaní kurzu Poznámka k cene

Cena zahŕňa vložné, štúdijné materiály, obedy a občerstvenie.

Kontaktná osoba

Denisa Chrťanová
+421 903 504 681
fbe@fbe.sk

Hodnotenie




Organizátor