Detail kurzu

KURZ PRÁCA PALUBNÉHO SPRIEVODCU /VIP LETUŠKA / VIP STEWARD (24 vyučovacích hodín)

Koruna Academy s. r. o.

Popis kurzu

Tento kurz je určený aj pre úplných začiatočníkov, ktorí ešte nemajú skúsenosti s lietaním pre letecké spoločnosti. Školíme však aj skúsené palubné sprievodkyne ako aj budúcich palubných sprievodcov.

V kurze Vám vysvetlíme povinnosti a náplň práce VIP letušky, vip image a vzhľad, etiketu, protokol, vip aranžmá v lietadle, vip catering objednanie a príprava 5-hviezdičkového menu. Pod vedením profesionálneho kuchára Vás naučíme ako pripraviť slávnostný stôl alebo ako pripraviť jedlo a pitie. Kurz zdokonalí Vaše schopnosti a zručnosti, kreativitu, šarm, sebavedomie, vyzdvihne Vašu jedinečnosť.

Počas kurzu získate vzdelanie v  oblasti psychológie, diplomatického protokolu, etikety a vip služieb, profesionálnych záchranných a bezpečnostných zložiek.

Po kurze získa každý účastník certifikát o absolvovaní, na základe ktorého Vás môžeme zaradiť do výberu pre renomované súkromné letecké spoločnosti.

Kurzom Vás bude sprevádzať palubná sprievodkyňa s 10 ročným pôsobením v letectve.Renomovaná psychologička PhDr. Dagmar Kopčanová Vám pomôže so zvládaním stresových situácií, a v praktických ukážkach sa naučíme to, aký spôsob správania uplatniť k rôznym typom klientov.

V prípade záujmu účastníkov kurzu nahliadneme do súkromného vip lietadla nielen cez fotografie a videá, ale podľa časových možností pôjdeme priamo na letisko.

Naši vyškolení palubní sprievodcovia, VIP palubní sprievodcovia a VIP palubné sprievodkyne sa zúčastnia výberových pohovorov do súkromných leteckých spoločností. S každým záujemcom o prácu vo vip službách sme od začiatku kariéry. Pomáhame posilniť sebavedomie a získať vysnívanú prácu vo VIP leteckom sektore.

Ak milujete cestovanie, zaujímate sa o excelentný servis, pohostinnosť a radi stretávate úžasných ľudí, potom kariéra v súkromnom letectve je práve pre Vás. Toto by mohla byť šanca na ktorú čakáte: objaviť svet a stretnúť úžasných ľudí, zatiaľ čo Vám ide plat.

Obsah kurzu

Palubní sprievodcovia a palubné sprievodkyne reprezentujú jedno z najviac obsadených povolaní v dopravnom priemysle. Spoločnosť Koruna Academy ako jediná na Slovensku školí palubný personál, ktorý plne zodpovedá normám VIP palubného personálu.

Trvanie kurzu: 24 vyučovacích hodín, 8 stretnutí počas celého mesiaca, 17:00 – 19:15 hod

alebo

trojdňový kurz 24 vyučovacích hodín vždy od 09:00 - 16:00 hod

Naši klienti leteckých spoločností si nevyberajú na základe skúseností, často sa stáva, že práve ten, kto nikdy nepracoval na palube lietadla pracuje vo vip službách. Po kurzoch sa snažíme, aby sme každému pomohli nájsť vhodnú pozíciu a hlavne aby dané povolanie splnilo očakávania. Po každom kurze a zvládnutí záverečnej skúšky dostane každý účastník certifikát o absolvovaní. Tento certifikát je podmienkou k získaniu práce.

Občerstvenie zabezpečené počas kurzu je samozrejmosťou.

Počet účastníkov kurzu je obmedzený na maximálne 8 osôb.

Tešíme sa na Vás v sídle spoločnosti Koruna Academy.

Certifikát Certifikát o absolvovaní Poznámka k cene

V cene je občerstvenie a certifikát o absolvovaní

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať