Detail kurzu

eVODIČ.sk: Školenie (zákonne povinné pravidelné poúčanie vodičov v medzinárodnej cestnej doprave) - Sociálna legislatíva a tachografy

DIGITAL PRO s.r.o

Popis kurzu

Účastník školenia sa oboznámi s priebežne aktualizovanou legislatívou a novinkami v oblasti organizácie pracovného času vodičov v medzinárodnej nákladnej nákladnej a autobusovej doprave. Školenie (poúčanie vodičov) je povinné zo zákona každé dva roky.

Obsah kurzu

Legislatívny výklad zákonov č. 461/2007 a 462/2007, Rady (EÚ) č.165/2014 o tachografoch v cestnej doprave, Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 561/2006 o harmonizácii niektorých právnych predpisov v sociálnej oblasti, ktoré sa týkajú cestnej dopravy, Európska dohoda o práci osádok vozidiel v medzinárodnej cestnej doprave (AETR), 

Podrobné osnovy, termíny a ceny školení nájdete na našom odbornom vzdelávacom portáli EVODIČ.sk (Jednotný vzdelávací systém v cestnej doprave).

POTREBUJETE PORADIŤ? tel. 0948 203 003, alebo email: info@evodic.sk

Cieľová skupina

Vodiči v medzinárodnej cestnej doprave, ale aj vedúci dopravy a ostatní zamestnanci v cestnej doprave, na ktorých sa vzťahuje príslušná legislatíva a povinnosti dodržiavať sociálnu legislatívu a správne používanie a ovládanie tachografov, alebo túto činnosť pre vodičov plánujú a pripravujú.

Certifikát Osvedčenie o absolvovaní školenia Poznámka k cene

Cena školenia závisí od formy, ktorú si zvolíte.

Kontaktná osoba

Jaroslav Verlík
+421 948 203 003
info@evodic.sk

Hodnotenie




Organizátor