Detail kurzu

eDOPRAVCA.sk: Školenie k Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa v cestnej doprave - príprava na skúšky - ONLINE ŠKOLENIE S LEKTOROM, celá SR

DIGITAL PRO s.r.o

Popis kurzu

Príprava na štátne skúšky k získaniu odbornej spôsobilosti vedúceho dopravy alebo prevádzkovateľa v cestnej doprave (nákladná, osobná)

Obsah kurzu

Odborná spôsobilosť vedúceho dopravy a prevádzkovateľa cestnej dopravy sa preukazuje skúškou z predmetov uvedených v Nariadení Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1071/2009:

OBČIANSKE PRÁVO, OBCHODNÉ PRÁVO, SOCIÁLNE PRÁVO, DAŇOVÉ PRÁVO, OBCHODNÉ A FINANČNÉ RIADENIE PODNIKU, PRÍSTUP NA TRH, TECHNICKÉ NORMY A TECHNICKÉ ASPEKTY PREVÁDZKY, BEZPEČNOSŤ NA CESTÁCH.

Podrobné osnovy, termíny a ceny školení nájdete na našom odbornom vzdelávacom portál: www.edopravca.sk

Cieľová skupina

Školenie je určené súčasným aj budúcim prevádzkovateľom cestnej dopravy a vedúcim dopravy, ktorí musia spĺňať podmienky odborne spôsobilej osoby podľa Nariadenia EP a Rady č. 1071/2009 a zákona č. 56/2012 Z. z. o cestnej doprave.

Nemáte čas dochádzať na školenie do učebne? Potrebujete sa pripravovať ihneď? Ste zaneprázdnení? Alebo príliš vzdialení? Využite nové možnosti príprav na skúšky – okrem klasických prezenčných školení (naše školiace stredisko v Košiciach) vám ako jediní na Slovensku ponúkame aj možnosti pre kombinované vzdelávanie alebo online prípravu a to pomocou našej robustnej online učebne, v ktorej nájdete profesionálne spracované teoretické výklady, legislatívu, cvičné testy, prípadové štúdie, otázky a odpovede, ebooky a ďalšie vzdelávacie obsahy. Všetky bližšie informácie nájdete na našom portáli JVSCD.sk – www.jvscd.sk (Jednotný vzdelávací systém v cestnej doprave) alebo www.edopravca.sk.

Kontaktná osoba

Jaroslav Verlík
+421 948 203 003
info@jedopravca.sk

Hodnotenie




Organizátor