Detail kurzu

Kurz Adobe Animate CC – podrobný softvérový tréning (I.+II.+III.) - teraz ONLINE NAŽIVO S LEKTOROM!!!

DIGITAL PRO s.r.o

Popis kurzu

Adobe Animate (bývalý Flash) je dnes už legendárnym nástrojom na tvorbu kreslenej grafiky, animácií, multimediálnych aplikácií a interaktívnych produktov ako sú reklamné bannery, webové animácie, ale aj mobilné hry, elearningové aplikácie a podobne.

Od februára 2016  došlo k premenovaniu aplikácie na Adobe Animate CC. Skvelé je, že takmer všetky pôvodné nástroje a techniky zostali + pribudli možnosti publikovať obsahy v HTML5 a videa s vysokým rozlíšením 4K a mobilných aplikácií pre iOS a Android.

V tomto kurze sa naučíte orientovať v užívateľskom prostredí, spoznáte nástroje na kreslenie, naučíte sa, ako animovať objekty – motion tween a shape tween a zároveň pridáte svojim projektom interaktivitu tak, aby ste mohli vytvárať interaktívne webové bannery, fotogalérie, informačné kiosky, produktové manuály, prezentácie, výukový obsah a podobne.

Obsah kurzu

Osnovy, podrobné info a aktuálne termíny nájdete na našom vzdelávacom portáli: www.digitaldesign.sk. Kontakt: 0948 203 003

MOŽNÉ ROZŠÍRENIA ODBORNOSTI:KOM­PLEXNÉ AKREDITOVANÉ KURZY GRAFIKY, DIZAJNU A MULTIMÉDIÍ: Kurz AKR1: Grafický dizajn – reklamná a propagačná grafika Kurz AKR2: Webdizajn a tvorba webstránok Kurz AKR3: Interaktívny dizajn a multimédiá Kurz AKR4: mLearning dizajn

Semestrálne akreditované štúdium: AKR1+AKR2+AKR3+AKR4

Cieľová skupina

Grafici, dizajnéri interaktívnych aplikácií, študenti grafických odborov, verejnosť – záujemcovia o vzdelanie a dovzdelanie v oblastiach, rozšírenie kompetencií pre publikovanie pre web a mobilné zariadenia, ďalší záujemcovia.

Využite naše dlhoročné skúsenosti vo vzdelávaní v oblastiach grafiky, digitálneho dizajnu a multimédií. Fenomenálny rozhľad v počítačovej grafike a zanietenosť. V našej učebni vládne príjemná komorná atmosféra a tvorivý entuziazmus. Okrem výuky získate aj kopec pridanej hodnoty, rozhľad a technickú podporu aj po skončení vzdelávania.

Poznámka k cene

Prezenčná výučba prebieha v učebni v Košiciach. Alebo možnosť absolvovať kurz formou LIVE (naživo online s lektorom), prípadne formou LMS (samostatný kurz v online učebni s podporou lektora) - viac info na www.mlearning.sk

Kontaktná osoba

Jaroslav Verlík
+421 948 203 003
info@digitaldesign.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať