Detail kurzu

Digitálny design a multimédiá - semestrálne akreditované štúdium - Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe XD, Dreamweaver, Animate, - TERAZ AJ ONLINE NAŽIVO S LEKTOROM!

DIGITAL PRO s.r.o

Popis kurzu

Uvažujete o skutočne širokej digitálnej kvalifikácii naprieč odbormi designu? Práve pre vás sme pripravili možnosť absolvovať kompletný semestrálny akreditovaný program Digitálny design a multimédiá, ktorý zahŕňa všetky štyri nami ponúkané komplexné akreditované odbory:

>> AKR 1 – Reklamná a propagačná grafika >> AKR 2 – DTP grafika a layout >> AKR 3 – Webdesign a tvorba webstránok >> AKR 4 – Interaktívne animácie a aplikácie

V prípade, že sa chcete rekvalifikovať najpodrobnejšie a najhĺbkovejšie, ako sa to len dá, využite možnosť absolvovať všetky štyri odbory – spolu s úvodným prípravným modulom celý program trvá 232 hodín a je rozpísaný na 6–10 týždňov vzdelávania, podľa zvolenej intenzity. Program má semestrálny rozsah. Vaše výstupné vzdelanie však bude zasahovať do týchto oblastí digitálneho designu – graphic design, pagedesign, webdesign, interactive design a multimedia design.

Veríme, že mnohých z vás takáto ponuka poteší a zúčastníte sa! Kurz je náročný a čaká nás veľa práce, ale aj dobrej nálady a kreativity!

Všetky informácie o obsahoch a osnovách jednotlivých odborov ako aj aktuálnych termínoch nájdete na našom vzdelávacom portáli na: www.digitaldesign.sk.

Obsah kurzu

KVALIFIKAČNÉ ODBORY:

>> AKR 1 – Reklamná a propagačná grafika >> AKR 2 – DTP grafika a laout, >> AKR 3 – Webdesign a tvorba webstránok >> AKR 4 – Interaktívne animácie a aplikácie

AKREDITÁCIA: Osvedčenie o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu MŠ SR

FORMY VZDELÁVANIA: kombinovaná (prezenčne + online naživo + online dištančne)

Osnovy, podrobné info a aktuálne termíny nájdete na našom vzdelávacom portáli: www.digitaldesign.sk.

Kontakt: 0948 203 003

Cieľová skupina

Súčasní alebo budúci grafici, DTP operátori, grafickí designéri, webdesignéri a interaktívni designéri.

Certifikát Osvedčenie o akreditovaní akreditovaného vzdelávacieho programu MŠ SR Poznámka k cene

Prezenčná výučba prebieha v učebni v Košiciach. Alebo možnosť absolvovať kurz formou LIVE (naživo online s lektorom) - viac info na www.digitaldesign.sk

Kontaktná osoba

Jaroslav Verlík
+421 948 203 003
info@digitaldesign.sk

Hodnotenie




Organizátor