Detail kurzu

Ako byť úspešný ako Jack Welch (seminár)

TOP CONSULT GROUP, s.r.o.

Popis kurzu

Jack Welch alias John Francis Welch jr. bol najdlhšie slúžiacim výkonným riaditeľom spoločnosti General Electric. V jej čele se stal jedným z najrešpekto­vanejších biznismenov druhej polovice 20. storočia. Výnimočné manažérske a obchodné zručnosti a marketingový talent ho posunuli do čela tejto významnej spoločnosti. Welch si dokázal získať kľúčových manažérov. Jeho krédom bolo: keď niečo robíš, musíš to mať aspoň trochu rád. Nieje dobré brať nejakú prácu len kvôli rodičom, priateľom alebo prestíži. Musí ťa baviť!

Účastníci začnú sebapoznávaním, využijú metodiku od Jacka Welcha (jeden z najlepších manažérov sveta) na sebapoznanie, na určenie svojich silných stránok. Na základe tejto typológie dokážu:

rýchlo rozpoznať efektívnu komunikáciu s obchodným partnerom, ľuďmi v spoločnosti, používať kľúčovú marketingovú terminiológiu, využívať všetko prakticky na motiváciu a prípravu obchodných ponúk a rokovaní.

Obsah kurzu

Štruktúra programu

  • Novinky v komunikácii – prepojenie IQ, EQ a CQ inteligencie (dnešné storočie je nazývané „storočie zmeny“, bez empatie a tvorenia myslenia a vzdelávania v soft skills len talentovaný a nadaný zamestnanec v praxi neobstojí).
  • Metodika Jacka Welcha – aké mám silné stránky
  • Využitie metodiky pre všetky zložky komunikácie – osobná, telefonická i písomná, ako prakticky rozpoznať partnera v komunikácií a dohodnúť sa efektívne
  • Novinky v net-etikete (písomná komunikácia po sieti)
  • Využitie metodiky v obchodnom konaní
  • Ako využiť metodiku v marketingu – kľúčové slová a práca s cieľovými skupinami
  • Motivácia a ako túto typológiu prakticky využiť k vlastnej motivácii

Vzdelávanie bude vedené interaktívne, s prvkami moderných metód koučovania a poradenstva, vždy so spätnou väzbou do pracovnej praxe a s konkrétnym nastaveným akčným plánom, podľa cieľov SMARTER.

POZNÁMKY: Účastníci sa zoznámia s významom praktickej typológie, pre riadenie komunikácie osôb aj skupín, precvičia si jednotlivé vedomosti zručnosti do praxe, naučía sa pracovať s modernými koučovacími nástrojmi a vytvoria si pozitívny prístup k vlastnému rozvoju a naučia sa techniku používať aj vo vlastnom vzdelávaní.

Vzdelávací program tak zvýši ich profesionálnu úspešnosť a posilní ich kompetencie vo vlastnej spoločnosti.

PROGRAM BUDE OBSAHOVAŤ:

  • Odporúčania do praxe
  • Nastavenie akčných plánov pre jednotlivých účastníkov
  • Karty nápovede do praxe
  • Teoretické poznatky budú prezentované vo forme krátkych úvodov a zhrnutí. Súčasťou seminára bude priebežné sledovanie a vyhodnocovanie spätnej väzby od účastníkov, prípadné korekcie a pružné reagovanie na aktuálne požiadavky.

Cieľová skupina

pre manažérov, pre marketérov a obchodníkov, pre všetkých, ktorí komunikujú s ľuďmi a chcú svoju prácu robiť efektívne

Poznámka k cene

Zľava pre klientov INTENZÍVY & TCG, 260 EUR bez DPH

Hodnotenie




Organizátor