Detail kurzu

Java II: mierne pokročilý

ELCT, s.r.o.

Popis kurzu

Školenie je určené záujemcom, ktorí ovládajú základy programovania v jazyku Java a chcú sa dostať na úroveň Junior Developera (vhodnú pre programátorské spoločnosti). Cieľom školenia je oboznámiť účastníkov s pokročilými technikami v jazyku Java, napr. JDBC, Swing a problematikou vstupno-výstupných prúdov. Účastníci si môžu svoje vedomosti overiť pri práci na tvorbe praktickej aplikácie. Školenie nadväzuje na predchádzajúce školenie Java I: základy.

Obsah kurzu

Obsah školenia:

  • Objektovo orientované programovanie
  • Výnimky
  • JDBC - spracovanie SQL v jazyku Java 
  • Programovanie grafických aplikácii v Java Swing 
  • Vstupno - výstupné operácie – Java I/O
  • Vlákna 
  • Tvorba praktickej aplikácie

Školenie má rozsah 40 hodín a je organizované prezenčnou formou, zvyčajne ako 5 celodňových stretnutí vedených kvalifikovaným lektorom v počítačovej učebni. Teoretický výklad je vhodne dopĺňaný praktickými cvičeniami vo vývojom prostredí. Súčasťou školenia je tvorba praktickej aplikácie. Pre zvládnutie obsahu školenia sa od účastníka očakáva samoštúdium odporúčaných študijných zdrojov.

Preferované tréningové prostredia používané počas školenia: napr. Windows Oracle JDK 8, Linux openJDK 8, Eclipse, Netbeans a iné.

Po úspešnom zvládnutí celého školenia získavajú účastníci osvedčenie o absolvovaní vzdelávacej aktivity.

Cieľová skupina

Školenie je zamerané na širokú škálu záujemcov so základnými skúsenosťami v oblasti programovania v Jave. Predpokladá sa minimálne stredoškolské vzdelanie účastníkov, analytické myslenie, schopnosť myslieť v súvislostiach, štruktúrovaný prístup k úlohám a základný prehľad a základné zručnosti v oblasti programovania na úrovni školenia Java I: základy.

Poznámka k cene

Pre aktuálne možnosti zliav nás kontaktujte. Účastnícky poplatok pre účastníkov z radov uchádzačov o zamestnanie môže byť preplatený v rámci programu RE-PAS.

Kontaktná osoba


+421 917 333 017
info@elct.sk

Hodnotenie




Organizátor