Detail kurzu

Účtovná závierka podľa IFRS za rok 2021 - zmeny, novely štandardov a na čo si dať pozor

PricewaterhouseCoopers Slovensko, s.r.o.

Popis kurzu

Už desiaty rok poskytujeme školenia našim klientom expertmi špecializovanými hlavne na oblasť IFRS. Našimi školeniami prešlo už vyše 1000 klientov a preto sme pre vás aj tento rok pripravili cyklus školení zameraných okrem IFRS aj na štatutárne účtovníctvo a dane.

Tím našich manažérov so skúsenosťami pri príprave a audite IFRS účtovných závierok ako aj školení vedie Juraj Tučný, partner PwC, ktorý pôsobí už dlhšie obdobie v skupine špecializovanej na účtovné poradenstvo v oblasti IFRS. Juraj nadobudol medzinárodné skúsenosti počas niekoľkoročného pôsobenia na pobočkách PwC v Londýne a Moskve na oddelení účtovného poradenstva v oblasti IFRS.

Na príprave školení sa významne podieľa aj Martin Gallovič, ktorý pôsobí v PwC ako direktor oddelenia auditu. Špecializuje sa na poskytovanie účtovného poradenstva – prvú aplikáciu a prechod na IFRS, aplikáciu nových IFRS štandardov, pomoc pri komplexných transakciách alebo reštrukturali­záciách.

Obsah kurzu

Účtovná závierka podľa IFRS za rok 2021 - 

zmeny, novely štandardov a na čo si dať pozor

Školiteľ: Juraj Tučný


Cieľová skupina

Školenia sú určené predovšetkým profesionálom pracujúcim v oblasti účtovníctva, auditu a financií, ktorí už majú základné znalosti a chcú si ich rozšíriť o aktuálne teoretické aj praktické aspekty.

Certifikát Certifikát Akadémie PwC
Hodnotenie




Organizátor