Detail kurzu

Popis kurzu

Chcete sa stať odborníkom v gastronomickej oblasti? Zdokonaľte sa v tom, čo vás baví a napĺňa. Získajte všetky zručnosti v priebehu akreditovaného kurzu vo VaV a certifikát, ktorý je potrebný pre prácu alebo podnikanie v tejto oblasti. Splňte si svoj sen vo VaV Akademy – vyberte si KVALITU a osvedčené vzdelávanie aj s praxou. Tešíme sa na vás!

⇒ Kurz kuchár je v rozsahu 500 hod.(teoretická a praktická časť), akreditovaný Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR

Obsah kurzu

⇒ znalosti z technológie prípravy pokrmov,zásad hygieny a bezpečnosti pri práci, potravín, výživy a nápojov, stolovania, zariadenia prevádzok a ekonomicko-právnych aspektov

⇒ získané vedomosti si precvičíte počas odborného praktického výcviku

Cieľová skupina

⇒ pre tých, ktorí majú záujem kvalifikovať sa a získať osvedčenie v odbore kuchár – najmä pre: majiteľov reštaurácii, príp. iných pohostinných zariadení pre ktorých je potrebné preukázať sa osvedčením o vzdelaní v tomto odbore (Zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní, § 22, písmeno C) ⇒ záujemcov o prácu v zahraničí (absolvovaním kurzu a preukázaním osvedčenia môžete žiadať o udelenie pracovného povolenia) ⇒ všetkých, ktorí uvažujú nad založením živnosti v tejto oblasti ⇒ Pre prihlásenie do kurzu je potrebné ukončené minimálne stredoškolské vzdelanie.

Poznámka k cene

Kurz ZADARMO (preplatený úradom práce) cez projekt RE-PAS. Pre samoplatcov je už od 369 € po využití zľav, základná cena kurzu - 419€ (uvádzacia cena) . Možnosť splátok bez navýšenia.

Kontaktná osoba


+421 948 488 400
info@vav.sk

Hodnotenie




Organizátor