Detail kurzu

Kurz Pánsky kaderník - holič VaV

VaV Akademy, s.r.o.

Popis kurzu

Chcete sa stať odborníkom v oblasti pánskeho kaderníctva a holenia? Zdokonaľte sa v tom, čo vás baví a napĺňa. Získajte všetky zručnosti v priebehu akreditovaného kurzu vo VaV a certifikát, ktorý je potrebný pre prácu alebo podnikanie v tejto oblasti. Splňte si svoj sen vo VaV Akademy – vyberte si KVALITU a osvedčené vzdelávanie aj s praxou. Tešíme sa na vás!

⇒ Kurz pánsky kaderník – holič je v rozsahu 350 hod.(teoretická a praktická časť), akreditovaný Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR

Obsah kurzu

⇒ počas teórie získate vedomosti zo: technologické postupy pri umývaní vlasov, holení, strihaní, ondulácii vlasov, odfarbovaní resp. farbení fúzov, brady, vlasov. Budete zručný v starostlivosti o pokožku pred a po holením, v regenerácii vlasov, brady a fúzov.

⇒ na praxi si precvičíte získané vedomosti priamo na modeloch

Cieľová skupina

⇒ záujemcovia, ktorí sa chcú kvalifikovane venovať tejto práci, získať zručnosti holiča, začať podnikať v tomto odbore alebo sa zamestnať. Kurz odporúčame aj kaderníkom/ka­derníčkam, ktorí/é si chcú ďalej rozšíriť svoju kvalifikáciu ⇒záujemcovia, ktorí majú ukončené minimálne stredoškolské vzdelanie

Poznámka k cene

Kurz ZADARMO (preplatený úradom práce) cez projekt RE-PAS. Pre samoplatcov cena už od 899 € po využití zľav, základná cena kurzu - 1050,00 € . Možnosť splátok bez navýšenia.

Kontaktná osoba


+421 917 195 580
info@vav.sk

Hodnotenie




Organizátor