Detail kurzu

Vzťahová a komunikačná inteligencia

Dale Carnegie Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Dvanásť 4-hodinových lekcií, raz týždenne. Rozdelenie kurzu v čase vám umožní vyskúšať si nové postupy vo svojej praxi, osvojiť si ich a zaviesť skutočné zmeny vo svojej práci alebo súkromnom živote.

Už takmer sto rokov, vo viac ako 60 krajinách, viac ako 7 miliónov absolventov zlepšuje svoje životy a podnikanie tým, že v The Dale Carnegie Course cieľavedome zdokonaľujú svoju schopnosť komunikovať s ľuďmi a budovať s nimi kvalitné vzťahy. Teraz je tento legendárny originál k dispozícii už aj u nás.

Obsah kurzu

Kurz je zameraný prakticky. Ukáže Vám, ako využiť overené princípy v každodennom živote. Pomôže vám dostať sa ďaleko za hranice svojej obvyklej komfortnej zóny, čím si otvoríte šance na dosiahnutie nových cieľov. Na konci kurzu uvidíte konkrétne výsledky a budete mať základ pre svoj celoživotný rast a zlepšenie.

Cieľová skupina

Tréning je určený pre všetkých, ktorí sa chcú zdokonaľovať na najznámejšom tréningu sveta. Od mamičiek po materskej po profesionálnych poradcov, od študentov po osobnosti športu a umenia, od novopečených stredných manažérov po riaditeľov veľkých spoločností.

Certifikát Medzinarodny certifikat DALE CARNEGIE Leadership Training for Managers

Kontaktná osoba

Irena Ritomská
+421 2/434 243 41
irena.ritomska@dalecarnegie.com

Hodnotenie




Organizátor