Detail kurzu

„Nové technológie prípravy pokrmov a výživa stravníkov v zariadeniach spoločného stravovania“

AT CONSULT spol.s r.o.

Popis kurzu

Absolventi školenia získajú nové informácie a osvoja si možnosti pre zavedenie nových technológií prípravy pokrmov, so zachovaním výživových hodnôt a zvýšením kvality vyrobeného pokrmu. Školenie ponúka spoznať technologické postupy zo zahraničia a rozšíriť tak možnosti v gastro zariadeniach. Cieľom je taktiež nastaviť jednotlivé kroky tak, aby sa eliminovalo zdravotné riziko pri využívaní nových postupov.

Obsah kurzu

  • Správna výživa stravníkov v uzavretých tipoch zariadení spoločného stravovania.
  • Obezita – novodobá výzva pre zariadenia poskytujúce verejné stravovanie.
  • Správna výrobná prax a HACCP pri zavádzaní nových technológií prípravy pokrmov.
  • Analýza nebezpečenstiev pri príprave pokrmov novými metódami, vlastná kontrola a zmena v prevádzkovaní.
  • Príprava pokrmov metódou „Sous Vide“.
  • Varenie na pare – návrat k zdravému vareniu.
  • RAW pokrmy a ich využitie v gastro zariadeniach.

Cieľová skupina

Pracovníci v gastro zariadeniach (reštauračná sieť), v zariadeniach spoločného stravovania uzavretého tipu (domy sociálnych služieb, domovy dôchodcov, školské zariadenia a pod.).

Kontaktná osoba

MVDr. Marián Rozložník
+421 31/562 53 07
marian.rozloznik@atconsult.sk

Hodnotenie




Organizátor