Detail kurzu

KOMPAS+ Práca s počítačom, Microsoft Word, Excel, PowerPoint

ELCT, s.r.o.

Popis kurzu

Školenie poskytne účastníkom zručnosti v oblasti práce s počítačom, kancelárskym balíkom Microsoft Office a internetom na používateľskej úrovni. Pre zvýšenie efektivity školenia je pred jeho začiatkom testovaná vstupná úroveň vedomostí a zručností účastníkov. Podľa výsledkov vstupného testovania je následne prispôsobená náročnosť obsahovej náplne školenia. Začiatočnícka úroveň školenia je zameraná na získanie základných praktických zručností potrebných pre prácu s počítačom, internetom, tvorbu jednoduchých textových dokumentov, tabuliek a prezentácií. Táto úroveň je zameraná na základných používateľov počítača. Mierne pokročilá a pokročilá úroveň školenia je zacielená na rozvoj, prehlbovanie a rozširovanie zručností v oblasti práce s aplikáciami balíka Microsoft Office (Word, Excel a PowerPoint). Tieto úrovne sú zamerané na tých používateľov, ktorí chcú efektívne pracovať s počítačom a aplikáciami Microsoft Office.

Obsah kurzu

Obsah školenia:

  • Základy informačných technológií°
  • Práca s počítačom s správa súborov°
  • Microsoft Office Word
  • Microsoft Office Excel
  • Microsoft Office PowerPoint
  • Základné služby internetu°

Poznámka: Označené témy (°) sú preberané iba v prípade začiatočníckej úrovne školenia.

Školenie má rozsah 64 hodín a je organizované prezenčnou formou, zvyčajne ako celodňové stretnutia vedené kvalifikovaným lektorom v počítačovej učebni. Teoretický výklad je vhodne dopĺňaný praktickými cvičeniami pri počítači. Náročnosť školenia je prispôsobená vstupnej úrovni účastníkov a preberaný obsah sa môže meniť od úplnej začiatočníckej úrovne až po pokročilú úroveň. Vstupná úroveň účastníkov je zisťovaná vstupným testovaním na začiatku školenia. Na školení je používaný operačný systém Microsoft Windows 7 a najrozšírenejší balík kancelárskych aplikácií Microsoft Office 2010. Po úspešnom zvládnutí celého školenia získavajú účastníci osvedčenie o absolvovaní vzdelávacej aktivity.

Cieľová skupina

Školenie je zamerané na širokú škálu záujemcov, najmä pre uchádzačov o zamestnanie. Pri účastníkoch sa predpokladá aspoň stredoškolské vzdelanie.

Certifikát osvedčenie o absolvovaní školenia Poznámka k cene

Účastnícky poplatok pre účastníkov z radov uchádzačov o zamestnanie môže byť preplatený v rámci programov RE-PAS a KOMPAS+.

Kontaktná osoba


+421 917 333 017
info@elct.sk

Hodnotenie




Organizátor