Detail kurzu

TRANSPORŤÁK logistika hrou

Mondo International Academy

Popis kurzu

Program TRANSPORŤÁK sme vyvinuli pre našich mladých, aby formou hry pochopili cestu hračiek, počítačov, postele, stola atď. k ním do detských izieb. Program skrýva v sebe psychológiu uvedomenia si náročnosti procesov a prácu, ktorú vynakladajú všetci ľudia, ktorí sú zapojení do cesty bezpečného dodania tovarov až k zákazníkovi domov a tým pádom aj do detských izieb našich účastníkov kurzu. Pri učení sa využívajú rôzne názorné pomôcky, od autíčok, makiet skladových priestorov až po video prezentácií a všetko sa dopĺňa diskusiou, otázkami účastníkov a odpoveďami lektorov. Cieľom je, aby sme dali našim mladým účastníkom kurzu pocit zodpovednosti voči materiálnym veciam, ktoré ich obklopujú a sú pre nich samozrejmosťou, aby pochopili dlhú cestu aj keď len jednej maličkosti, ktorú im rodičia kúpia a okrem toho, aby si uvedomili aj vlastnú logistiku, ktorú denne vykonávajú.

Obsah kurzu

Deň

9:00 – 10:00 príchod deti a rodičov, predstavenie témy, organizačné pokyny

10:15 – 11:30 pochopenie základných logistických činnosti interaktívnou­ formou

OBED

13:00 – 14:00 doprava tovaru vo svete (moderovaná diskusia, náučné hry, sledovanie podporných videí) 14:30 – 16:00 balenie a skladovanie tovaru (moderovaná diskusia, náučné hry, sledovanie podporných videí).

Deň

9:00 Príchod

9:30 – 12:00 príprava vlastnej tovarovej cesty –skupinová práca formou interaktívnej moderovanej hry

OBED 13:30 – 16:00 príprava vlastnej tovarovej cesty –skupinová práca formou interaktívnej moderovanej hry– prezentácia tvorby a vyhodnotenie

16:30 Záver

Cieľová skupina

Deti od 8 až 14 rokov

Poznámka k cene

zľavy

Kontaktná osoba

Mondo International Academy
+421 919 061 363
office@mondoi-academy.com

Hodnotenie




Organizátor