Detail kurzu

PREDÁVAJTE S RADOSŤOU A ÚSPECHOM - živý webinár

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Niekto to dostal do vienka, niekto sa to musí naučiť... Čo? Obchodovať... Áno, niekto je skvelým obchodníkom snáď od materskej školy. Ak medzi "skvelých" obchodníkov zatiaľ nepatríte, tak nezúfajte. Ak máte chuť na sebe pracovať a učiť sa, máte takmer vyhrané. Obchodný rozhovor má svoje pravidlá a techniky, ktoré platia a naozaj fungujú a môžete sa ich naučiť aj vy.  

Obsah kurzu

ČO SA DOZVIETE?

  • či sa môže úspešným  obchodníkom stať každý
  • akú veľkú rolu hrajú pri predaji emócie
  • spoznáte jednoduchú štruktúru obchodného rozhovoru
  • ako zákazníka osloviť a získať jeho plnú pozornosť
  • prečo a ako viesť rozhovor otázkami
  • ako zákazníka presvedčiť
  • že námietky sú naozaj skvelé :-)
  • ako úspešne uzatvoriř predaj


PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša sebadôvera pri obchodnom rozhovore. Naučíte sa oslovovať nového zákazníka nenásilne a prirodzene. Naučíte sa, ako si získať zákazníkovu pozornosť. Dokážete prispôsobiť komunikáciu typu vášho zákazníka. Vďaka jednoduchej štruktúre skrátite čas rozhovoru so zákazníkom a zvýšite svoju úspešnosť pri predaji. Prestanete sa obávať námietok a odmietnutia. Obchodovanie si obľúbite...


Na to, aby ste sa  mohli kurzu zúčastniť, budete potrebovať internetové pripojenie a počítač.

LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.onlinekoucka.cz


Cieľová skupina

Kurzy zamerané na predaj sú určené pre každého, kto chce získať väčšiu istotu pri predaji a zvýšiť úspešnosť svojho predaja, predovšetkým pre: obchodných manažérov, obchodných zástupcov, obchodných konzultantov, predajcov, nákupcov, predajcov po telefóne, vedúcich obchodného tímu, predajcov v maloobchode, vedúcich predajní, pracovníkov oddelenia služieb

Hodnotenie




Organizátor