Detail kurzu

Víkendový PRINCE2® Foundation

INBOX SK s r.o.

Popis kurzu

Poskytnúť kompletné školenie a skúšku z metodológie Prince2® na úrovni Foundation pričom manuál, podporné videoprednášky, on-line skúšobné testy, prednášky aj skúška sú v slovenčine.

Do konca augusta 2023 môžete získať tento kurz BEZPLATNE.

Obsah kurzu

PRINCE2® Foundation je základná úroveň certifikácie metodiky projektového riadenia PRINCE2. Vzhľadom na skrátenie kurzu na dva dni, kurzu predchádza intenzívna predkurzová príprava.

Počas školenia sa kompletne preberá celá metodika PRINCE2. Postupnosť preberania metodiky je usporiadaná tak, aby jednotlivé časti do seba čo najlepšie zapadali. Školenie za zvyčajne realizuje od 9:00 do 17:00, pričom je tam prestávka na obed a dve kratšie prestávky na občerstvenie.

Na školenie poskytujeme dvojjazyčný manuál „Základy metódy projektového riadenia PRINCE2“, ktorý je oficiálne schválený na používanie na školenie PRINCE2 na úroveň Foundation. Ku školeniu dostávate prípadovú štúdiu, ktorá aplikuje prednášanú metodiku do konkrétneho projektu a 2 sady vzorových otázok aj s vysvetlením odpovedí, ktoré vám pomôžu otestovať získané vedomosti a zároveň slúžia ako ďalší dôležitý zdroj informácií.

Záverečná skúška školenia PRINCE2 Foundation má 75 otázok, z ktorých 5 nie je bodovaných (sú to otázky, pri ktorých si APMG overuje ich náročnosť, aby ich do budúcnosti zaradili do testov ako bodované). Na úspešné zvládnutie skúšky je potrebné správne odpovedať na 50% skúšobných otázok. Všetky otázky sú typu jedná správna odpoveď zo 4 možností a týkajú sa celej metodiky PRINCE2. Skúšobný test môžete realizovať aj on-line po prihlásení na našej stránke. Otázky vyhodnotí skúšajúci hneď po ukončení skúšky a výsledok ešte musí byť potvrdený v APMG. Záverečný certifikát PRINCE2 Foundation nám zasiela APMG zhruba o 4 týždne po realizovaní skúšky.

Cieľová skupina

Osoby riadiace projekty alebo pracujúce v projektovom prostredí. Školenie je vhodné aj pre činnosti súvisiace s projektami, napríklad finančné a personálne zabezpečenie, verejné obstarávanie, využívanie výsledky projektov a pre všetkých záujemcov o metodiku PRINCE2®.

Poznámka k cene

Pre viac záujemcov z jednej organizácie a pre vnútrofiremné školenia poskytujeme výrazne zľavy.

Kontaktná osoba

Ing. Jana Gablasová
+421 915 890 650
skolenie@inbox.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať