Detail kurzu

ONLINE PRINCE2® Practitioner - živé vysielanie

INBOX SK s r.o.

Popis kurzu

Získajte certifikáciu za podpory prvého a zatiaľ jediného lektora v SR a ČR s certifikátom PRINCE2 Professional a využite unikátnu anglicko - slovenskú knihu „Základy metódy projektového riadenia PRINCE2“( aktializované vydanie 2022) unikátne online videoškolenia, dokumentáciu a testy pre kratšiu a efektívnejšiu prípravu.

Do konca augusta 2023 môžete získať tento kurz BEZPLATNE.

5 dôvodov, prečo by ste si mali pozrieť túto ponuku ak uvažujete o certifikácii PRINCE2® a chcete nás porovnať s konkurenciou:

1.     Za posledný rok sme zrealizovali viac ako 20 školení cez webinár s mimoriadnym úspechom. Používame špeciálny školiaci systém Classtra.org, ako aj iné nástroje, ktoré robia naše kurzy zaujímavejšími. Môžete sa prísť pozrieť na reálne školenie.

2.     Pripravili sme kompletný eLearning, ktorý umožňuje našim študentom dokonale sa na školenie pripraviť. Elearning obsahuje viac ako 30 výkladových videí, stovku strán textu a neobmedzené množstvo simulačných testov. Náš e-learning nie je kópiou slidov ani nafilmovaním školiteľa pri realizácie školenia.

3.     Vydali sme tlačenú slovensko-anglickú učebnicu schválenú AXELOS s názvom "Základy metódy projektového riadenia PRINCE2", ktorá vám bude slúžiť ako referenčný zdroj informácií aj po ukončení školenia.

4.     Získavate od nás mimoriadnu podporu, sprievodcu predkurzovou prípravou s množstvom informácií a školiaci šanon s farebnými kópiami všetkých prednášok a výkladovými textami na celú stranu prípadovú štúdiu a tlačené vzorové testy.

5.     Náš školiteľ je jediný v ČR a SR s certifikátom PRINCE2® Professional a zároveň pracoval v medzinárodnom tíme v oblasti výskumu projektového riadenia, za čo získal titul PhD. Vyjadrenia spokojných študentov: Ref1, Ref2, Ref3, Ref4, Ref5

Napriek nespornej kvalite školenia a podporných materiálov webinárového školenia poskytovaného našou firmou, jeho cena je podstatne nižšia ako pri prezenčnom školení a ďalej poskytujeme výrazné zľavy.

Každé školenie je robené interakciou s účastníkmi školenia.

Dôležité upozornenie  - nepúšťame nahrávku, ale každé školenie sa realizuje naživo.

Na školenie poskytujeme garanciu vrátenia peňazí, ak nebudete spokojní, celú sumu vám vrátime.

Pokiaľ chcete vedieť viac, radi Vám pošleme ukážku školenia a všetky materiály, ktoré poskytujeme ku školeniu.

Špecifikáciou školenia PRINCE2® Practitioner je zameranie sa na uplatnenie metodiky PRINCE2® v praxi. Na školení sa nepreberajú už žiadne ďalšie teoretické informácie nad rámec školenia PRINCE2® Foundation a cvičí sa hlavne práca s manuálom.

Obsah kurzu

Vstupný predpoklad

Podmienkou pripustenia ku skúške PRINCE2® Practitioner je úspešné absolvovanie skúšky PRINCE2® Foundation, alebo platný akýkoľvek certifikát PMI PMP, CAPM resp. IPMA.

Dĺžka trvania - 1 deň

Ako bude školenie prebiehať

Školenie trvá 8-10 vyučovacích hodín rozdelených na 3-4 bloky s prestávkami. Školenie je rozdelené do 1 alebo 2 dní. Školenie bude nahrávané a študenti si môžu neskôr pozrieť aj záznam, avšak pre úspešné zvládnutie sa odporúča absolvovať aspoň 75% prednášaných blokov. V prípade vymeškania niektorého z blokov z vážnych dôvodov môže školiteľ poskytnúť krátké individuálne konzultácie

Budeme si preberať jeden praktický príklad (simulačný skúšobný projektový scenár), na ktorom si ukážeme, ako správne porozumieť otázke, ako identifikovať kľúčové a silné slová a aké typy otázok sa môžu vyskytnúť na skúške. Dôležitým komponentom školenia je práca s manuálom, správne identifikovanie a rýchle nájdenie obsahu a pochopenie štruktúry obsahu.

Certifikát

Medzinárodný certifikát PRINCE2® Practitioner, E - certifikát je zahrnutý v cene školenia.

Certifikát má platnosť 5 rokov.

Obsah

PRINCE2® Practitioner je druhou úrovňou certifikácie PRINCE2®.

Školenie sa zameriava na hlbšie pochopenie získaných vedomostí úrovne PRINCE2 Foundation a ich praktické uplatnenie na projekte.

Školenie prebieha ako reálna skúška s projektovým scenárom podobnej tej, ktorú budú študenti realizovať na získanie certifikátu PRINCE2 Practitioner.

Cena kurzu obsahuje

V cene školenia ponúkame ako jediní na Slovensku   prístup do e-learningového prostredia na stránke www.prince-2.sk. E-learning slúži na zopakovanie metodiky PRINCE2® Foundation. Nájdete tam  viac ako 4 hodiny videoprednášok rozdelených podľa oblastí metodiky PRINCE2®, množstvo doplnkovej dokumentácie a možnosť realizovať si on-line skúšobné testy na preverenie pochopenia metodiky.

1.      Predkurzová príprava

  • Inštrukcie k predkurzovej príprave

  • Managing Successful Projects with PRINCE2 môže byť súčasťou ceny, alebo knihu zapožičiavame.

  • mapa procesov

  • krátky výkladový slovník

2.      Školiace materiály

  • 2 kompletné sady skúšobných otázok v tlačenej forme - s vysvetlením odpovedí

3.      Prístup do e-learningu PRINCE2®  Foundation

  • neobmedzený prístup do sekcie videoškolení

  • zobrazenie všeobecných videí a príkladov z metodiky projektového riadenia

  • zobrazenie skrátených verzií kompletnej metodiky projektového riadenia

  • zobrazenie kompletných prednášok z metodiky

  • generovanie neobmedzeného množstva skúšobných testov po 70 otázok

  • predlohy všetkých manažérskych dokumentov PRINCE2®

  • zobrazenie manažérskych dokumentov v PDF

  • zobrazenie manažérskych dokumentov vo formáte WORD, Excel

  • zobrazenie kompletnej dokumentácie k metodike


Záverečná medzinárodná skúška

  • Skúšku realizujete online z domu alebo z práce v termíne ako Vám vyhovuje. 

  • 80 otázok, viaceré typy testovacích otázok

  • 55% správnych odpovedí
  • Dĺžka skúšky 190 minút

  • Jazyk skúšky čeština

  • Skúška typu Open book - pri skúške je možné používať manuál

Vnútrofiremné školenia

Okrem otvorených webinárových školení  je možné uskutočniť vnútrofiremné on line webinárové školenie šité na mieru, kde sa môže aj samotná prednášaná látka prispôsobiť individuálnym požiadavkám objednávateľa a ako príklady sa využívajú projekty, ktoré študenti dobre poznajú. Termíny vnútrofiremných školení môžeme dohodnúť individuálne.

Školiteľ

Hlavným školiteľom je Ing. Branislav Gablas PhD. Školiteľ má 11 ročnú prax školení PRINCE2®  a dosiahnuté najvyššie možné vzdelanie PRINCE2®  Professional. Je projektovým manažérom viacerých projektov. Branislav Gablas zároveň pôsobí ako pedagóg na vysokej škole a metodiku projektového riadenia prednáša aj v zahraničí.

Ing. Branislav Gablas PhD.

  •         PRINCE2® Professional

  •         PMP, IPMA B

  •         PRINCE2®  Agile

  •         Scrum, PMI-ACP

  •         Agile Project Management a ďalšie

Linkedin: www.linkedin.com/in/branislavgablas
Slovensky: www.linkedin.com/in/branogablas

Garancie

Garancia kvality

Ak si u nás zakúpite kurz a počas prvého dňa školenia nebudete spokojný s našou kvalitou, vrátime vám celú zaplatenú cenu kurzu. Elektronické verzie dokumentov vám zostávajú. Robíme všetko preto, aby naši účastníci v cene získali nielen certifikáty, ale aj dlhodobé vedomosti. Investujeme nemálo prostriedkov a času do sebavzdelávania a rozvoja našej školiacej agentúry. V cene školenia sa snažíme poskytnúť najvyšší štandard.

Garancia získania certifikátu

Garantujeme vám 100% absolvovanie testu PRINCE2 Foundation. Úspešnosť na skúškach máme veľmi vysokú. Ak sa budete aktívne zúčastňovať webinárového školenia a odpovedať na otázky školiteľa no ak počas skúšky nebudete mať svoj deň a nezískate 50% správnych odpovedí, skúšku si u nás môžete kedykoľvek zopakovať. Ponúkame Vám možnosť zopakovať si celý trojdňový kurz zdarma. Hradíte si iba certifikačný test.

Garancia dobrej ceny a najvyššej kvality

Nie je nič jednoduchšie, ako ponúknuť nižšiu cenu, keď ukážete cenovú ponuku konkurencie. Patrí to k nie veľmi čistým praktikám v podnikaní. My vám ponúkame dobrú cenu od začiatku. Okrem toho, keď sa zúčastníte prvého dňa školenia a nebude vám náš prístup vyhovovať, kľudne nám to povedzte a vrátime vám plnú sumu. Náš ďalší záväzok - dáme Vám 100 €, ak Vám konkurencia poskytne rovnakú alebo vyššiu kvalitu školenia ako poskytujeme my za lepšiu cenu. Stačí byť lepší ako my v 5 nasledovných oblastiach:

1.           Materiály

Ako jediný na Slovensku ponúkame v cene kurzu nami vydanú dvojjazyčnú anglicko-slovenskú knihu „Základy metódy projektového riadenia PRINCE2®“

2.           Videoškolenia

Ako jediný na Slovensku máme spracovanú metodiku PRINCE2® vo forme videí trvajúcich viac ako 4 hodiny v slovenskom aj anglickom jazyku. Pre účastníkov našich kurzov je prístup k videám ZDARMA

3.           E-learning

Stránka www.prince-2.sk je vzdelávací portál, kde okrem videí nájdete prístup k testovacím otázkam, podporným materiálom. Účastníci si môžu vygenerovať neobmedzený počet vzorových otázok podobných certifikačnej skúške PRINCE2.

4.           Skúsenosti

Náš školiteľ má najvyšší certifikát PRINCE2 Professional, okrem toho mnoho ďalších certifikátov. Získal titul PhD za ekonómiu v oblasti výskumu nových metód projektového riadenia. Všetky tieto vedomosti Vám odovzdáme počas školenia.

5.           Skúsenosti s webinárovými školeniami

Máme viac ako 4 ročné  skúsenosti s realizovaním desiatok webinárových školení, ktoré vieme preukázať. Máme všetku potrebnú technológiu a SW.

Tento záväzok nás neustále núti zlepšovať sa a radi to pre vás robíme. Ak má konkurencia nižšiu cenu, skúste porovnať porovnateľné, aby ste boli spokojní aj s priebehom školenia a dostali ste za svoje peniaze skutočnú hodnotu.

Referencie

S webinárovými školeniami máme niekoľkoročné skúsenosti.

Referencie na naše školenia nájdete na nasledovných linkách:

https://q9.sk/p2

https://q9.sk/p2ke

Cieľová skupina

Kurz je vhodný pro projektových manažérov, vedúcich a členov projektového tímu, dodávateľov a odberateľov projektov, spolupracujúce osoby, pracovníkov zabezpečujúcich verejné obstarávanie projektov, študentov projektového manažmentu.

Komukoľvek, kto sa chce pripraviť na medzinárodnú certifikáciu PRINCE2® a zároveň sa s touto metodikou chce zoznámiť pre vlastnú prax.

Výhodou je, že dané školenie nie je nijako sektorovo ohraničené. Projekty sa realizujú vo všetkých oblastiach hospodárstva, preto je táto kvalifikácia často vyžadovaná. 

Certifikát Certifikát PRINCE2® Practitioner - platnosť 5 rokov

Kontaktná osoba

Ing. Jana Gablasová
+421 915 890 650
skolenie@prince-2.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať