Detail kurzu

Popis kurzu

Viete, ktoré farebné odtiene a aké farebné kombinácie oblečenia vám najviac pristanú, aby ste boli krajšie a rozžiarenejšie?

Viete, či ste jarný, letný, jesenný, alebo zimný typ a ako pomocou farieb vyzerať sviežejšie a atraktívnejšie?

Je vám jasné, akými farbami sa líčiť a ktoré líčenie je pre Vás vhodné, aby ste zvýraznili vaše prednosti a prirodzený šarm?

Chcete si pomocou farieb zlepšiť náladu, koncentráciu, či dobiť energiu?

Odpovede na tieto otázky sa dozviete práve na našom kurze farebnej typológie!

Obsah kurzu

Farby a farebné odtiene sú všade vôkol nás a majú veľký vplyv na psychiku, nálady, emócie. Niektoré lahodia nášmu oku viac, iné menej. Tým, že každá má svoju vibráciu, dokážeme si pomocou nich zlepšiť náladu, či dobiť energiu. Na kurze sa naučíme hľadať vzťah medzi harmóniou farieb a zladením s človekom. Ak spoznáme význam farieb, dokážeme napríklad lepšie spoznať človeka, keď vieme, akú farbu obľubuje.

Farby, ktoré nosíme na svojom tele by mali ladiť s našou tvárou, postavou, osobnosťou aj životným štýlom. Harmonické farby v blízkosti tváre zmenia váš vzhľad – rozsvietia vaše oči, rozjasnia pleť a celkovo vás skrášlia. Každá žena má svoju skupinu farieb, ktoré podčiarkujú a zvýrazňujú jej prirodzenú krásu. Stačí len objaviť tú pravú a potom už môžete nechať farby pracovať za vás :-)

Cieľová skupina

Všetky ženy bez rozdielu veku

Kontaktná osoba

Ing. Katarína Šprincová
+421 903 064 142
info@skvelezienky.sk

Hodnotenie




Organizátor