Detail kurzu

MS Office v praxi

COM 2 BIZ spol. s r.o.

Popis kurzu

MS Office  v praxi je kurz, ktorý sa zameriava na efektívne využitie produktivity a kreativity vo firme pomocou balíka Microsoft Office .
Tento kurz je určený pre tých, ktorí sú začiatočníci v používaní MS Office, ale aj pre tých, ktorí chcú svoje zručnosti zdokonaliť a zlepšiť využívanie týchto nástrojov.

Obsah kurzu

Kurz sa zameriava na praktickú aplikáciu nástrojov MS Office  v rôznych oblastiach podnikania, vrátane správy dokumentov, komunikácie, vytvárania prezentácií, práce s tabuľkami a používania efektívnych spôsobov organizácie práce. Študenti sa naučia používať nástroje, ako je Word, Excel, PowerPoint, Teams a Outlook, aby boli efektívnejší v práci a zlepšili svoju produktivitu. Kurz zahŕňa viaceré témy vrátane tvorby a formátovania dokumentov, vytvárania prezentácií a používania vizuálnych prvkov, vytvárania a editovania tabuliek a grafov, správy e-mailovej komunikácie a organizácie kalendára a úloh. Študenti sa tiež naučia, ako používať pokročilé funkcie a nástroje, ktoré zvyšujú efektivitu a zlepšujú prácu v tíme, ako je napríklad používanie spoločných dokumentov, vytváranie a zdieľanie kalendárov a úloh, a používanie video konferencií a chatov pre rýchlejšiu a efektívnejšiu komunikáciu.

Po absolvovaní tohto kurzu študenti budú mať lepšie
pochopenie a zručnosti na efektívne používanie nástrojov MS Office , čo im pomôže zvýšiť svoju produktivitu a zlepšiť svoju pracovnú efektivitu.

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať