Detail kurzu

Letný tvorivý Tábor - rekreačný poukaz

Mgr. Eva Černoková - ateliér Evalon

Popis kurzu

Vstúpte do zázračného tvorivého sveta umenia v Ateliéri Evalon Art! Tábor premení vaše deti na mladých umelcov na pár dní plných zábavy a kreativity. 

Obsah kurzu

Spolu sa naučíme pracovať s rôznymi materiálmi a vytvárať malé umelecké diela pomocou tradičných aj netradičných umeleckých postupov. Inšpiráciu budeme čerpať z prírody, kde budeme maľovať a tvoriť s prírodnými materiálmi. V rámci tábora vyrobíme amulety z paverpolu, namaľujeme mandaly, tvoríme s hlinou, a spoznáme úžasné účinky arteterapie. Okrem toho si vyrobíme a vymaľujeme sviečky, svietniky, a maľujeme na rôzne povrchy ako kameň, sklo, hodváb a textil. Nemôžeme zabudnúť na hravé cvičenia na precvičenie pamäti a riešenie rôznych hádaniek a rébusov. Celý deň bude zabezpečený pitný režim a chutné občerstvenie - desiatu, výdatný obed a olovrant. Sme presvedčení, že každý deň bude pre nich novou a vzrušujúcou skúsenosťou plnou zábavy a objavovania. 

Pridajte sa k nám na nezabudnuteľný týždeň plný tvorivosti, zábavy a nových zručností!

Cieľová skupina

Tábor je určený pre deti vo veku od 8 do 15 rokov.          

Miesto konania: Ateliér Evalon                                                                                    Bežná Cena: 250,- eur,  Akciová cena 220,- eur                                                Prihláška je platná po uhradení nevratnej zálohy 50 euro. Doplatok 170,- eur pri nástupe do tábora.


Certifikát cernifikát o absolvovaní tábora Poznámka k cene

zálohová platba za tábor, možnosť uplatniť rekreačný poukaz u zamestnávateľa

Kontaktná osoba


0905590617
cernokovaeva@azet.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať