Detail kurzu

Mandala podľa dátumu narodenia

Mgr. Eva Černoková - ateliér Evalon

Popis kurzu

Mandala je zhotovená podľa dátumu narodenia a vyrobíte ju presne a jedinečne pre seba alebo niekoho,  aby ho sprevádzala na životnej ceste, prinášala mu pokoj a radosť do života. Kurz je otvorený pre každého, bez ohľadu na umelecké skúsenosti.

Možnosť zakúpiť darčekový poukaz - daruj zážitok

Obsah kurzu

Tento kurz je zameraný na objavovanie hlbších vrstiev osobnosti a odhalenie tajomstiev osudu prostredníctvom tvorby mandál podľa dátumu narodenia. Mandaly sú starodávnymi symbolmi, ktoré majú schopnosť odrážať a oživovať našu vnútornú podstatu. 

  1. Numerológia: Zistíme, ako vypočítať a interpretovať číslo osoby a osudu na základe dátumu narodenia. Toto číslo nám poskytne vzácne informácie o  osobnosti a životnej ceste.

    Tvorba mandál: S vedomím o osobnosti a osude si vykreslíte jedinečnú mandalu, ktorá bude odzrkadľovať vnútornú silu a jedinečnosť.

    Význam terapeutickej mandaly: Zistíte, ako môže tvorba mandál pomôcť pri zmierňovaní stresu, úzkosti a napätia a prispievať k celkovému duševnému a emocionálnemu blahu.

Cieľová skupina

Cieľovou skupinou pre tento terapeutický kurz s mandalami sú ľudia, ktorí hľadajú spôsoby, ako zmierniť stres, úzkosť a napätie a zlepšiť svoje duševné a emocionálne blaho. Kurz je otvorený pre všetkých, ktorí majú záujem o osobnostný rast, sebapoznanie a kreatívne sebarozvojové techniky.
Certifikát cernifikát o absolvovaní kurzu Poznámka k cene

v cene je zahrnutý materiál na tvorbu, lektorka, certifikát, malé občerstvenie, pitný režim

Kontaktná osoba


0905590617
cernokovaeva@azet.sk

Hodnotenie




Organizátor