Detail kurzu

Popis kurzu

Workshop, určený pre deti zamestnancov, ktorý pomôže zamestnancom nájsť rovnováhu medzi prácou a súkromím, pretože spokojné deti znamenajú spokojných rodičov. Ponúkame program, ktorý je zameraný na tvorbu a kreativitu, rozvoj jemnej motoriky a zábavu pre deti. Nechajte Vaše deti prežiť nezabudnuteľné chvíle a vytvorte si silnejšiu väzbu medzi firmou a vašimi zamestnancami.

Ponúkam Vám workshop pri príležitosti Mikuláša, alebo firemných dní pre firmy, ktoré by radi zorganizovali zábavnú a interaktívnu aktivitu pre deti svojich zamestnancov. Workshop ponúka jedinečnú príležitosť naučiť sa nové zručnosti, vylepšiť kreativitu a spoločne si užiť zábavu. 

Obsah kurzu

Workshop sa zameriava na tvorbu ručne vyrobených darčekov a ozdôb, ktoré si deti môžu odniesť domov ako spomienku na tento nezabudnuteľný zážitok. Deti budú mať príležitosť vytvoriť si vlastné more na tanieri, chobotnice, domčeky z paličiek. Budú spolupracovať a učiť sa od seba navzájom, čím si zlepšia sociálne zručnosti a vytvoria nové priateľstvá.


Cieľová skupina

Tento workshop je vhodný pre deti vo veku od 4 do 14 rokov. Pre menšie deti sú pripravené tematické maľovanky a pečiatky, ktoré majú tieto deti veľmi radi. Akcia sa môže konať v priestoroch firmy alebo na inom mieste podľa vašich potrieb.

Ak máte záujem o tento workshop alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať 0905 590 617. Sme vám k dispozícii a radi sa s vami dohodneme na ďalších detailoch.


Poznámka k cene

Cena kurzu je individuálna, podľa dohody, záleží na vašej požiadavke a od počtu detí. Základná cena za lektorovanie je 200 euro

Kontaktná osoba


0905590617
cernokovaeva@azet.sk

Hodnotenie




Organizátor