Detail kurzu

ISTQB Certifikovaný tester základná úroveň – Agilný tester (CTFL-AT)

AAS Slovakia s.r.o.

Popis kurzu

Agilné testovanie je vyvíjajúci sa prístup k testovaniu softvéru, ktorý sa riadi zásadami agilného vývoja softvéru, ako sú definované v Agilnom manifeste. Naučte sa úlohu testera v agilnom tíme a preskúmajte agilné testovacie procesy a metódy v interaktívnom workshope. Toto školenie Vás pripraví na to, aby ste sa stali hodnotným, uvedomelým členom agilného vývojového tímu, od návrhu užívateľských príbehov cez vývoj a testovanie.
Rozpoznať hlavné agilné testovacie výzvy a ich riešenia. Pochopiť agilný vývojový proces a jeho miesto v ňom. Pochopiť účel testovania v rámci životného cyklu vývoja agilného vývoja. Preskúmajte kľúčové postupy agilného testovania - ATDD, BDD, TDD a ET. Zlepšiť zručnosti na zachytenie chýb skôr v agilnom vývojovom procese. Zlepšiť rokovacie a komunikačné zručnosti v rámci vývojového tímu. Posilniť pozíciu testera na stretnutiach.
Školenie je vysoko interaktívne a využíva viac štýlov výučby na zvýšenie uchovania materiálu v pamäti.

Obsah kurzu

  • Agilný vývoj softvéru
  • Základné princípy agilného testovania, postupy a procesy
  • Agilné testovacie metódy, techniky a nástroje

Cieľová skupina

Toto školenie je určené členom cross-funkčných tímov v agilnom životnom cykle vývoja, ktorí chcú získať skúsenosti s vyjednávaním a vykonávaním testovacích aktivít, ako sú softvéroví testeri, testerom automatizérom atď.
Školenie je tiež ideálne pre všetkých, ktorí majú záujem porozumieť konceptom udržateľného testovania v rámci životného cyklu agilného vývoja, a preto je vhodný aj pre vývojárov, „Scrum Masters“, vlastníkov produktov a manažérov testov.
Certifikát Certifikát o účasti, v prípade prihlášky na certifikáciu a zložení skúšky - ISTQB Certifikát CTFL-AT Poznámka k cene

2-dňový intenzívny kurz online formou vrátane cvičných testov, priebežných testov a ich vyhodnotení

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať