Detail kurzu

Akrylový relax - 6 stretnutí

Mgr. Eva Černoková - ateliér Evalon

Popis kurzu

Potrebuješ nový vietor do plachiet, novú energiu do ďalšieho týždňa? Chceš sa zrelaxovať, vymaľovať, vyblázniť ci upokojiť farbami, tvarmi a arteterapiou. Skús víkendové maľovanie. Kurz maľovania akrylom je zameraný na rozvoj kreativity a umeleckých zručností účastníkov. Počas šiestich mesiacov sa stretávame raz mesačne v sobotu, aby sme spoločne objavovali fascinujúci svet akrylových farieb a ich možnosti. Každá lekcia sa zameriava na rôzne aspekty maľovania akrylmi a postupne sa zoznamujeme s rôznymi technikami a štýlmi. Jeden krát do mesiaca v sobotu po dobu 6 mesiacov v čase od 10.00 do 13.00. Pri peknom počasí maľovanie vonku. začíname  25.5.2024, 29.6.2024, 27.7.2024, 24.8.2024, 28.9.2024, 26.10.2024

Cieľom kurzu je umožniť účastníkom objaviť a rozvíjať svoj umelecký potenciál a kreativitu. Naše stretnutia sú plné inšpirácie, podpory a radosti zo spoločného tvorenia. Zároveň chceme, aby sa každý z účastníkov naučil pracovať s akrylovými farbami a získal sebadôveru v maľovaní.

Obsah kurzu

Arteterapeutické cvičenie, maľovanie akrylom podľa predlohy alebo podľa potreby a farieb svojej duše. Tvoj vnútorný svet potrebuje uvoľniť? Nie je nič ľahšie, ako vypustiť ho na svet, dať šancu tvojmu vnútornému dieťaťu prejaviť sa. Partia rovnako naladených ľudí zaručuje skvelú atmosféru. Maľovať môžeš podľa predlohy skvelých starých majstrov alebo alebo vlastnej fantázie.       

Kde : Atelier Evalon, Male Orvište 39, 92201, tel.: 0905 590 617 

Cieľová skupina

Kurz je určený pre začiatočníkov aj deti a všetkých, ktorí majú chuť relaxovať, tvoriť, rozvíjať svoju kreativitu a zručnosti. Tešíme sa na vašu účasť a spoločnú cestu objavovania krásy a radosti, ktorú nám umožňuje maľovanie akrylom.


 

Certifikát cernifikát o absolvovaní kurzu Poznámka k cene

cena je za 6 stretnutí, v cene je zahrnutý materiál na tvorbu plátno, farby, zapožičanie pomôcok na maľovanie,lektor, certifikát, malé občerstvenie, pitný režim

Kontaktná osoba


0905590617
cernokovaeva@azet.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať