Detail kurzu

Supervízor pre pomáhajúce profesie

Mgr. Eva Černoková - ateliér Evalon

Popis kurzu

Potrebujete supervíziu pre svojich pracovníkov? Som tu pre vás, supervízor s 10 ročnou praxou v sociálnej oblasti. Supervízne stretnutia sú vedené formou zážitkovo vzdelávacou s použitím arteterapeutických prvkov, stretnutia sú zamerané na zvýšenie sociálnych a komunikačných kompetencií, na prevenciu syndrómu vyhorenia, sú dôležité, aby vaše zariadenie spĺňalo štandardy kvality v sociálnych službách. Stretnutia sú skupinové alebo individuálne. Na termíne a čase supervízie sa vieme dohodnúť podľa potreby vášho zariadenia.

Obsah kurzu

Na supervíznom stretnutí si jednoduchou a zrozumiteľnou formou povieme - čo je supervízia, prečo sa robí, prečo je dôležité ju robiť. Budeme sa venovať hlavne syndrómu vyhorenia a rôznym pracovným témam.

Počas diskusie rozoberieme problémy, ktoré sa vám ukazujú pri práci s klientom, pri vypracovávaní individuálneho plánu, pri spolupráci s kolegami alebo záležitosti týkajúce sa pracovného prostredia. Môžete si vybrať supervíziu priamo do zariadenia alebo supervíziu pre zmenu prostredia v ateliéri. 


Cieľová skupina

kurz je určený pre sociálnych pracovníkov, opatrovateľov, kľúčových pracovníkov, ľudí pracujúcich v zariadeniach a centrách sociálnych služieb, zariadení pre seniorov, nemocniciach, všetkých, ktorí pracujú s prijímateľom sociálnej služby, pre všetkých ktorí pracujú v pomáhajúcich profesiách
Poznámka k cene

cena 50euro/hodina individuálne, cena 60euro/hod za skupinu. v cene je zahrnutý materiál na tvorbu, lektor

Kontaktná osoba


0905590617
cernokovaeva@azet.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať